• Kol.ista

    Ahoj všichni. Kamarádovi v Brně minulou sobotu (10. 10.) večer na Obylňáku ukradl někdo kolo. Bylo zamčené pořádným kaleným zámkem. Pokud by někdo někde viděl, slyšel nebo cokoliv (vím, že šance je malá). Díky za cokoliv a jakákoliv zpráva vedoucí k nalezení bude samozřejmě odměněna :)

    0 0
    • Delkim  

      to je málo informací pro místní kriminalisty

      kde ho měl? sklep? lodžie? jaké patro?

      pomoci se asi nedočká, ale pořádný pojeb, že kolo neměl v ložnici, asi dostane :)))

      0 0
      • tromboonen  

        Pro neznalce brněnského místopisu (nebo chudáky, kteři dodnes rozlišuji tvrdé a měkké i/y) Ob(i)lňák je Obilný trh, ani na Moravě ještě zemědělci neumí pěstovat obYlí, takže bylo nejspíš jen tak přizamčeno k nějakému zábradlí, v lepším případě, a ponecháno osudu.. to pak ani sebekalenější zámek nepomůže… navíc když se jedná o kultovní brněnskou značku..

        Kamarádovi vyřiď upřímnou, může zkusit prolézt zastavárny a bazary, ale to je tak asi vše… až koupí nové, nenechávet absiolutně nikdy a nikde bez dozoru, nebo rovnou kupovat plečku k tomu určenou a se ztrárou předem počítat..

        0 0
        • Kol.ista  

          Název mi nějak utekl s tím Y, práce v AJ a najednou text v ČJ… Jó to já kolo nikdy nenechávám jen tak, bohužel mu kolo ukradli během asi 10 minut kdy šel na návštěvu. Kleštěma to cvaknout určitě nešlo, takže museli pilkou… Třeba se shodou okolností někde za pár let ukáže.

          0 0
      • blasted  

        Další do sbírky „argumentů“, až se mně zase manželka zeptá, jestli ty kola skutečně musí být doma v pokoji. Musí.

        0 0
        • Smazaný účet  

          To je ale spát s nima i v posteli už je trošku moc.

          0 0
        • BLACK1E  

          Kolo se snažím nenechávat samotný nikde a když, tak abych na něj viděl.. pak hezky uvidím jak mi ho ukradli :) Ale přece jen.. když ho připnu nějakou traverzou k zábradlí, tak nepočítám s tím, že bude někdo vybavenej a přiveze si flexu :D

          0 0
          • tromboonen  

            No vony ty traverzy jdou kolikrat snadno prekonat… proste to nema cenu, hezky kolo furt vsude s sebou, kdyz to nejde, tak pouzivat plecku… jine reseni neni, bohuzel, u nas je to sice vyraznejsi, ale jinak je to vsude na svete, dobry kolo bych zamcene bez dozoru nenechal v zadne zemi, kde jsem zil… mozna par vyjimek v odlehlych oblastech kde se vsichni znaji a nezamykaj se ani domy, ale to uz je o necem jinem, jinak se kola kradou vsude

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.