• Veverka1101

Dobrý den, narazil jsem na možnost zakoupit cyklopočítač IGPSport iGS630 společně s radarem SR30 za nějakých 4500Czk plus clo. Do teď jsem používal IGP BSC200 a na moje ježdění včetně navigace je dostačující, jen nepodporuje radar. Výhodu u 630 vidím ve funkci iClimb a mapových podkladech. Nemá někdo z vás zkušenosti s tímto cyklopočítačem a jeho kombinací s radarem. Popřípadě jsem otevřený jiným nabídkám od konkurence v podobné cenové relaci +/- 5k

0 0
    • gek  

Já s ním jezdím. Computer prima. ClimbPro ukazuje co má, ale raději ten kopec dopředu nechci znát:). Radar je proti Garminu trochu horší, ale kdybych nejel s kamarádem co má Varii tak bych to nevěděl:). Já to měl komplet za cca 5000 a jsem spokojený.

0 0
      • Veverka1101  

Super, díky za reakci

0 0
      • old_school_biker  

umí ten computer během aktivity nahrát novou navigační trasu? Garmin Edge 530 tohle neumí. Aktivita se musí ukončit a pak teprve lze nahrát novou trasu. Začal mi haprovat radar od Garminu, tak uvažuju o změně a jestli rovnou nevyměnit i comp

0 0
        • milan.v  

Od generace Edge x40 to ta zařízení umí…

0 0
        • jaja01  

I starší zařízení to umí, jen si na to musíš stáhnout z Connect IQ doplněk.

0 1
        • zdenek  

„Nahrát“ myslíš během aktivity vytvořit novou trasu v aplikaci v mobilu a odeslat do computeru nebo během aktivity ukončit navigování po jedné trase a začít navigovat po jiné (předem uložené v computeru)?

Druhé používám, první můžu případně vyzkoušet.

0 0
        • jirkuc  

Edge 530 to umí, ale trochu oklikou – gimporter (IQ) + gexporter (android; u jablka nevím) – viz jiné vlákno

0 0
          • milan.v  

Jak už jsem psal o pár příspěvků výše, iPhone to neumí…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.