HT XC 29" tipy na dobrý koupě cca 20-25 tis.

18 nepřečtených
  • laembert

    Prosím o tipy na nějaké výhodné koupě, klidně i z německých eshopů. Pro postavu cca 192cm co kolo vlastně ani moc nechce, takže rád bych investoval co nejméně, ale přitom neměl doma klump co budu dokola seřizovat. Kromě horského by se asi sneslo i crossové. díky

    0 3
    • Tomcat  

      Tip použít hledání. Za poslední cca 3 měsíce to tu bylo x krát. Vzhledem k tomu že žádné novinky se v tomhle kvartále neuvádí , obsah bude relevantní.

      1 0
    • MTBIKER doporučuje

    • laembert  

      Pokud by mi chtěl ještě někdo další poradit ať použiji hledání, tak předem děkuji, ale strávil jsem hledáním už dva večery. Třeba půjde okolo někdo, kdo má přehled, narazil někde na supr koupi, nějakej doprodej, zapomenutej kus páč XL je docela nestandardní velikost, a bude tak skvělej že sem hodí třeba odkaz přímo na eshop. Prostě úplnej opak toho chytráka nahoře. Ještě jednou děkuji.

      0 7
      • indet  

        XL je standartni velikost, kterou maji všechny značky. Něco jineho je XXL. Kazdy měsíc se někdo ptá na kola o obdobne ceně. Canyon Grand Canyon, Kellys, Rockrider xc120, nebo trailově zaměřený Qayron. Stejne bylo popsano i idealni osazeni kola – třeba pro jezdce velikosti a váze XL je nevhodna vidlice RS Judy s 28mm nohama , a naopak koukej na to, aby melo kolo pevne osy, apod. Proto si ty články přečti, nasbirej informace, rady , srovnej priority a hlavňe kola pořádně vyzkoušej. Přeji štastnou ruku.

        2 0
        • laembert  

          XL často není skladem, takže když jsem se k doklikal k něčemu za dobrou cenu, většinou doprodej, tak s XL smůla. Proto jsem dal dotaz takhle přímo. To kolo není pro mne, je pro někoho kdo ho ani nechce, takže bohužel nemám motivaci ležet v recenzích nebo diskusích, kde stejně nakonec jedna půlka říká opak než ta druhá. I tak díky za reakci.

          0 0
          • Cyklofanatic  

            Mne zas přijde, že XL se dá často sehnat ve slevách a nejčastěji je pryč velikost L či M.

            Píšeš, že kolo i seřizuješ, tak jsi možná i schopny si to sám složit – tedy hliníkový rám, pevný osy, pohon Deore a brzdy Shimano se servem, no a pro člověka “co kolo ani nechce” bude nejlepší možná pevná vidlice a bude i lehká.

            0 0
            • laembert  

              Kde je nějaký dobrý xl ve slevě? Úplně nejradši bych odkaz, já kliknu na Koupit s pocitem že mne covidem rozmazlený cykloprůmysl nenatáhnul a dál už nic neřešit :-)

              0 2
              • indet  

                https://www.decathlon.cz/…_/R-p-330101

                Slabším mistem je NX prehazovacka , brzdy pokud je cyklista těžší a taky barva a tvar ramu, kterou nekteri lidi nezkousnou. Kolo stoji jak pred Covidem. Kazde kolo v teto kazegorii je vždy s nějakým kompromisem.

                Synovi ksem koupil obdobny model Xc500 a je spokojeny. U dcery jsem ulitl s kopil karbonovou Orbeu Alma ns XT. Ta na ni jezdi 5× do roka z toho jeden oblastni zavod , ktery loni skoro vyhrala. Štve mě jak fyzicky zdatne a šikovne dítě se raději vali doma u telefonu.

                0 0
              • scalar  

                Nehledej kolo ve slevě, ale kolo za nejlepší cenu.

                0 0
    • jednopivo  

      Pokud zvažujete koupi jízdního kola, rád bych vám doporučil značku Canyon. Canyon je německých výrobce kvalitních a spolehlivých jízdních kol s dlouhou historií.

      0 1
    • skaj  

      Jdete do Decathlonu, aspon se na nem projede a prohledne si ho (se fakt nedivim, ze ho nechce, kdyz mu nekdo koupi:). Stejne je to jeden z nej pomeru cena vykon co muzes na trhu najit – zadny zasadne lepsi poklad v Nemecku nenajdes. A se svou znalosti navic nepoznas a on neoceni.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.