Horské kolo 27,5 - CUBE nebo PELLS

9 nepřečtených
  • allyce

    Ahoj,prosím o radu při výběru kola. Původně jsem chtěla krosové,ale protože ráda jezdím i mimo cesty (tak 50:50),dívám se po kolech,které by byly „obojživelné“:) a připadá mi,že horák na 27,5 kolech by mohlo být to pravé. Jsem rekreační nadšenec,žádné závody ani rekordy.Na pohodu do 2000 km za sezonu. Hledám kolo do max 35 tis a co nejlehčí s kvalitními součástmi. Zalíbila se mi tato dvě kola:

    http://www.prodejkol.cz/…e-2014-darek

    http://www.mojekolo.cz/…r-race7–2015

    Můžete mi poradit,které by bylo vhodnější,jestli cena odpovídá kvalitě,případně dát typ na něco podobného… Mimochodem chci pánské kolo a nechci horské 29.

    Nevím jestli je to pro výběr kola důležité,ale měřím 172cm a vážím 61kg,kondička zatím nic moc :-)

    Budě vděčna za vaše názory. Díky. Pěkný den. Al.

    0 0
    • pendergast  

      Stačí na tú jazdu „mimo cesty“ pri „nic moc kondičke“ dvojprevodník na Pellse, alebo viac oceníš spoľahlivejšie brzdy a terénnejšie plášte u Cube?

      Cenovo to nie je žiadny veľký ******* ale ani zázrak, cena 35 tisíc je zhruba hranica, kde sa oplatí došetriť na karbón.

      0 0
      • nitraq  

        Nabídka dobrá, ale velikost nesedne. Je to XS a slečna by spíš potřebovala M.

        0 0
        • ememem1  

          to som nepozeral sa priznam, nicmenej by som ich stranku byt slecnou prezrel, mozno sa nieco najde.

          0 0
    • Erknold  

      Sice je toto rozpočet, co většinou uvažuji, ale obecně mi přijdou největší slabinou kola. Kolo za 35 by mohlo mít něco lepšího než Deore/Mavic a nebo mě neznámé Sun Ringle radia MA 27,5 o kterých toho člověk moc nedohledá a co dohledá, tak to není nijak hifi (prostě dvoukilová klasika).

      No a jinak záleží co chceš. Každé má něco. Osobně bych šel do Pelse, kvůli rebě, která je rozšířenější než Fox (servis). Jinak je to dost podobné.

      Jo Cube s matným černým lakem je fešák, to se musí nechat.

      Ale před koupí bych ještě zkusil písnout třeba Maajkeemu. Říká, že začal skládat a zaplétat na plný úvazek, tak třeba se vycajchnuje. Klidně bych se držel Reby, stačilo by mi komplet deore a ať ukáže, co umí na ručně zapletených kolech. Třeba se dostane pod 30k a na to co chceš jezdit, to bude super. Spíše oceníš dobrá kola, než přehazovačku XT a řazení SLX. Ale prostě i ty kola co jsi sem dala budou jezdit parádně.

      0 0
    • Erknold  

      Jo vedle ve vlákně někdo nadhodil značku Bulls, tak jsem vzpomněl, že občas to byla zajímavá nabídka. Srovnatelné s Cube a v něčem lepší.

      http://www.7art.cz/…horske-kolo/

      Ale je to prostě pro Tebe až zbytečné :) Čím dražší kolo, tím větší strach o něj.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.