• maroked

chci si koupit nejake kolo asi uz rok hledam,schanim neco co by mi dobře padlo.

parametry:brzdy-avid elixir

osazeni-SRAM X.7

kotouče-P:180 Z:160

vidla-Rockshox tora,Suntour Epicon TT-100az120

kola-Fulcrum 10

kliky-Truvativ Firex

sedlo-F. nisene 3

řetěz-nejlip sram

kazeta-neco od sramu

vaha-pod 13 kilo

ram-ALU(ne nejaky uplny sit)

• vsechno je dano zhruba tak jak bych si to predstavoval ale nemusi uplnevsechno pasovat proste jen abyste pochopili o co se mi jedna.
    0 0
    • Ruprt2  

OK

0 0
    • pI3rre  

Čau, něco podobného budu tedka možnost mít, tak mi napiš na email jestli chceš..

0 0
    • kubiiik  

mrkni se na www.cykloadam.cz

0 0
    • Skicross  

A co tohle GT ?

0 0
    • kali222  

docela nahodicka, skoro jsem z toho uzasu nad kolem chtel zalozit vlakno „fajny bajk za 18“. kamrad mi dneska psal, jestli bych mu nepomohl vybrat bajk na courani s vozikem a deckem + brouzdani krajinou a nekdy i trosku tezsi teren,ale porad v ramci HT. + aby to bylo aspon na deorku a do 20. hned jsme opacil, ze serie bude utopie utopicka a vyprodeje probrany a bezny velikosti nebudou a doaldeni kola epikonem neni reseni nikdy. nicmene zapatral jsem a uplne se nadchl timhle…

http://www.wiggle.co.uk/…/5360045878/

recon na pevny ose/styla/packy X7-pohoda,saltr x9-dobre, ram hezkej. je to nove se zarukou. v Cr to popisuji jako skoro dirtaka,ale je to takove to pevne am na pohodu. driv z wiggle snad nesly posilat kola ted uz to jde a stoji to 30liber. nicmene kol ov cr stoji pres 30tacu.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.