• Martasss87

    Zdravím všechny co čtou :) Chtěl bych se Vás zeptat zda neznáte nějaký podobný E-shop jako je CykloNěmčík nebo někoho, kdo skládá kola a hlavně má výtečné ceny jako p. Němčík?? Moje kolo mi bylo ukradeno, tak pokukuji po nějaké „devětadvacítce“.

    Dík za odpověď.

    0 0
    • alinceb  

      Proč to nekoupíš u Němčíka, když je tak skvělý?

      0 0
    • pavlik6022  

      a proto jsi se registroval? :)))

      0 0
    • mich.sipek  

      Skvělý ceny má, to bezpochyby, ale už od něho nikdy více. Kupoval jsem u něho kolo a pan Němčík je naprosto arogantní člověk. Když jsem si jel do prodejny vyřídit objednávku na míru sestaveného kola, přišlo mi, že jsem ho tím obtěžoval, nebo aspoň on se tak choval, že ho to děsně sere. Naprosto nepříjemné chování vůči zákazníkovi. Tam u nich asi neplatí náš zákazník, náš pán. Proto ty kola hlavně prodává přes e-shop. Jediný člověk v prodejně, který byl docela ochotný, byla mladá paní. Takovým prodejcům příště peníze nenechám a raději zaplatím o něco více slušnému a ochotnému obchodníkovi s malým obratem.

      0 0
      • bluma  

        Arogantní chování? To buď ještě rád. Vím o případu, kdy dal na vidlici suveréně redukci na tapared z ložiskového hlavka, ale na rámu bylo kuličkové. Světe div se, nesedělo to :-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.