Hledám partnerku na Bike Adventure 2009

22 nepřečtených
  • quasac

    Ahoj,

    jsem přihlášenej na letošní Bike Adventure, které se koná 11.-12.7. v krásné krajině Krušných hor (www.bike-adventure.cz), ale moje partnerka jede nakonec na MTB závody do Německa. Sháním tedy holku, která by si chtěla zajet tento 2-etapový závod na horském kole s mapou. Mapové zkušenosti nejsou nutností, ale určitě pomůžou. Já na oplátku nabízím možnost boje o vítězství v nejprestižnější kategorii mixů. V letech 2006 a 2007 jsem tento závod vyhrál se svojí manželkou, takže očekávám, že i letos bychom mohli zajet dobře. Nesháním holku, která vyhrává cyklomaratony, sháním takovou, která jezdí solidní lepší průměr a hlavně má dobrou vytrvalost. Kdo by měl zájem, ozvěte se mi prosím na email či na telefon 602305007.

    0 0
    • Hejdik  

      Je mi docela líto,že nejsem zdatná bikerka.Ono otázkou je jestli jsem vůbec zdatnej biker:-D.Ale loni jsem byl jako doprovod dvou účastníků(viz foto).Je to moc pěkná akce,škoda,že je to tak nacpaný a závodů v tomhle duchu není více.(teda aspoň o tom nevím).

      0 0
      • quasac  

        Ahoj,

        máš pravdu, že kvalitních závodů typu Bike Adventure v Čechách ani na Moravě moc není. Většina z těch, které se konají jsou takové pouťáky, kde musiš hledat kontroly někde v lese u cesty, což značně stěžuje náplánování cesty. Mezi fakt kvalitní závody, které jsou dobře zorganizovány, patří Bike Adventure, SixNumbers a od letoška Ruská Ruleta, kterou pořádá stejný tým pořadatelů jako SixNumbers.

        Přehled většiny orientačních závodů na kole najdeš na www.mtbo.cz, kde je i seznam závodů ČP v MTBO. To jsou velmi dobře uspořádané závody na různý distancích, vždy 2 o jednom víkendu. Vřele doporučuju.

        Jinak škoda, že jsi chlap. Asi zrovna pomalej nebudeš :-(

        Mirek

        0 0
        • Jituschka  

          A nejde ta kategorie náhodou změnit? Nebo ti jde hlavně o tu bikerku? :)

          0 0
          • Twister  

            Tak jeď a uvidíš. :)

            0 0
            • Jituschka  

              Já jedu, ale s někým jiným :)

              0 0
              • quasac  

                Ahoj,

                nejde mi o to najít bikerku, chci ale jet kategorii MD, protože moje rychlost opravdu na ty nejlepší české bikery nestačí, zatímco v kategorii mixů máme velmi dobrou šanci na dobré umístění. Když k tomu přidáme dobrou orientaci a skvělé naplánování, člověk může být i v mixech celkově kolem 15.místa (myslím včetně mužských dvojic). Dle mého názoru je taky kategorie mixů nejrestižnější kategorií. V letech 2006–2008 jsem jel se svojí Markétou, která je však teď těhotná, takže s ní jet nemohu.

                Když bys o někom věděla, dej vědět.

                0 0
                • Jituschka  

                  Jo tak, my tam asi nejedeme moc závodit :) tak přeji mnoho zdaru při hledání, bohužel ve svém okolí moc zdatných volných bikerek nemám…Jinak název není z mé hlavy, ale také se mi líbí.

                  0 0
              • quasac  

                Máte velmi zajímavej název týmu – Za mír mezi národy a teplou uzeninu – přeji úspěch při letošním BA

                0 0
                • SELMIRA  

                  „Za mír mezi národy a teplou uzeninu“

                  To je první „blbost“ co mě napadla, když jsme s Midlanderem a Elwing kdysi chtěli jet jeden srandazávůdek a pořadatel chtěl název ekipy. :o))

                  Znamená to asi to, že jsme kamarádi a jezdíme pro radost z jízdy a života a taky že milujem luxování obžerstvovaček­. :o))

                  Tož jsme rádi, že máme další příznivce.  „Jezdit za nás“ může kdokoliv kdo sdílí naši filosofii.

                  Přeju vám krásné počasí a mocné bajkovací a gastronomické zážitky!

                  ;o)

                    
                  0 0
                  • treatt  

                    No jasne, copywrite neni nas, ale nedavno si Fousek posteskl, ze uz je malo lidi, co jezdi za teplou uzeninu a ty obcerstvovacky se snazi odbyvat nejakejma zobama a tak – tak jsme si rekli, ze tu pochoden poneseme dal ;)

                    BTW ja jsem akorat navrh zmenu na „kaslem na svetovy mir, jedem za teplou uzeninu“ :)

                    0 0
    • Hejdik  

      S dovolením přihodím pár fotek z Dobříše.To jen pro dokreslení.Loni teda bylo vedro jako prase(poslední fotka to vystihuje),máš můj obdiv za vítězství.

      0 0
      • quasac  

        Loni bylo opravdu vedro k padnutí. V sobotní 4-hodinové etapě jsme to objeli pouze s 1,2l v bidonech, ale byli jsme dost dehydratovaní. V neděli už jsme museli doplnit, ale s 2,4l to furt bylo otřesný. Markéta se z toho v cíli vzpamatovávala přes hodinu oba dny. Loni jsme ale nevyhráli, byli jsme těsně na 4.místě. Sobotní etapu jsme naplánovali hodně blbě a v neděli už to zachránit nešlo, konkurence loni v mixech byla obrovská.

        0 0
        • Hejdik  

          I 4. místo je paráda,o kolik vám unikla bedna?

          0 0
          • quasac  

            Bedna loni utekla o 12 bodů. Jen penalizaci za pozdní příjezd jsme měli v nedělní etapě 16 bodů, takže škoda. Porazili nás týmový kolegové, takže to bylo psychicky ještě horší. Alespoň jsme byli druzí v Team Spirit.

            0 0
    • Medunka  

      Skoda toho termínu, kdybych nebyla v zahranici, tak do toho jdu

      0 0
    • malick_medvidek  

      Premyslim nad tim, ale nevim jestli su solidni lepsi prumer a taky nevim jestli chce mi se dva dny honit za vitezstvim :)

      0 0
      • Zerocool  

        a vo tom to je:)

        0 0
      • dannii  

        ..též jsem o nabídce přemýšlela, ale jsem zrovna v práci :( …a vzhledem k tomu, že jsem byla čtyři měsíce doma a teď čerpám nucenou dovolenou do konce června, není šance, že bych pak v tento termín dostala volno:(.

        0 0
      • quasac  

        Ahoj,

        zjistit jestli jsi solidní lepší průměr se dá zjistit jedině podle výsledků z maratonů, jinak asi ne. Podle tvé přezdívky to ale nezvládnu. Bike Adventure není o honění se za vítězstvím, je to především o dobrém naplánování, bezchybném mapování a rovnoměrné solidní rychlosti jízdy na kole. Jestli chceš, napiš mi email na mirek.kalina@gmail.com

        0 0
        • malick_medvidek  

          Tak to asi smula, moc nezavodim :) Resp. skoro vubec, ale ted o vikendu pojedu Sazavskyho Blizaka, tak mi pak reknes, esi su solidni prumer ;)

          0 0
    •  

      Zdravíme Ječňáka!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.