Hledam BIKE - klub --- kde bych mohl jezdit?

38 nepřečtených
  • Axe

    Chtěl jsem se touto cestou zeptat…na nějaké volné místo v klub za který bych mohl jezdit převážně MTB závody jako jsou Kolo pro život, ½ maratóny, Velo série XC český pohár atd…. Jsem od Olomouce je mi 27 let, najedu okolo 12–15 tis. roč. Letos jsem objel 15 závodu Šela, Drásal,Brno, Štíty, Leština, Olomouc atd….

    Děkuji předen za nějaké odkazy na nějaký klub nebo nabídky ….. s pozdravem Jirka

    0 0
    • jožin2  

      Máš nějaké podmínky týkající se vstupu do klubu? ( zdarma startovné, dresy, jiné výhody? )

      0 0
      • Miramar  

        Teda nic moc výsledky na to že točíš 15t ročně :-0 www.kolopro.cz/20945-3

        0 0
        • McBlacky  

          to je fakt tohle jezdí lidi co maj 5–6tisíc

          0 0
        • Axe  

          Letos to nedopadlo moc dobře jen na Starobrnu Tour jsem byl na 3 místě. Jinak letos mi to práce trošku komplikovala. Jak píše… Jožin :-) nejde mi o nějaký prestižní klub. Nějaký ten pátek jezdím tak vím na co mám (zkoušel jsem i ČP silnici) Stačilo by nějaký malý klub kde bych mohl jezdit a kde bych dostal nějaké oblečení nebo něco na startovné…když jezdíš každý rok sám trénuješ sám tak Ti to na motivaci moc nepřidá k tomu nějaké zranění starání se o bydlení …atd. Ale asi pláču na špatném hrobě jinak výsledky přiznávám letos špatný, ale jezdím věčinou komel 50 teho místa jinak Velo série tuším 2004 jsem byl celkově na 32 místě. Ale proč bych jezdil teďka v zimě když mrzné (včera 2hodky a stačilo) večer na trenažéru na jaře o víkendu 150km když to vlastně k ničemu není…sedmej rok takto jezdím a nic z toho? Tak uvidíme třeba ten letošní rok? Jinak Miramar napiš jméno a já se Ti kouknu také na výsledky a mužem si to někde rozdat… jinak co máš za stroj 

          0 0
          • hodny soused  

            jméno má v profilu,netřeba se ho ptát :-)

            0 0
            • Miramar  

              Jn jméno mám v profilu…se klidně podívej…taky nemám nic moc výsledky,ale lepší než ty a to točím mín ;-)

              www.kolopro.cz/16152-3

              0 0
              • hodny soused  

                Necítím potřebu koukat jak jezdíš,pouze jsem odpovídal,na co se ptal.A pochybuju že točíš mín než já,stačí jen sečíst km ze závodů cos jel :-))

                0 0
                • Miramar  

                  To bylo na Axeho :-P

                  0 0
                  • Biker jak Pes  

                    Však počkej příští rok, za juniory to je paráda bodovat na marathonech. :) Budeš jezdit elitu nebo 19–29 ?

                    0 0
                    • Miramar  

                      Jj já vím,to už bude horší…nevím,ale příští rok asik ještě hobíky a až ptom ELITE.Uvidíme jak se bude dařit…

                      0 0
                      • Biker jak Pes  

                        Jak uvidím… :D Taky uvidím, jak mi to půjde, ale já mám povinně elitu. :) Snad bude i nějaký čas na marathon …

                        0 0
                        • RedAce  

                          :-)) budeš jezdit KPŽ za Elite? s Rybaříkem apod.? a extraligu budeš taky jezdit? :-)

                          0 0
              • prvniodkonce  

                I ty chrte…

                0 0
    • Gorgov  

      co pise miramar, je pravda, mel by ses poradit s nejakym trenerem, s timhle objemem bys mel byt na zavodech kpz rozhodne do padesatky, ale spise vyse. S takovejma vysldekama te asi nikdo do teamu se slusnejma podminkama neveme. Bohuzel..

      0 0
      • jožin2  

        No jo, možná mu ani nejde o extra slušné podmínky v týmu. Spíš chce najít skupinku stejně postiženejch lidí. V lednu si chceme takovej obyčejnej tým ( o.s. ) založit a tak mne právě zajímalo, jaké podmínky si tak asi mohou klást noví členové? Jaké výhody a povinnosti máte vy, kteří v týmu jste?

        0 0
        • hodny soused  

          máš pravdu,každý nemusí hned hledat top tým. Jakou výhodu má (o.s.)? Když nepočítáš,že se budeš umisťovat někde hore. Nestačí jen „parta lidí“ a domluvit se,nic nezakládat? Nějakou výhodu to sdružení musí mít,nedostávají třeba příspěvek od státu? :-))

          0 0
          • jožin2  

            Občanské sdružení registrované u MV má možnost získávat příspěvky od sponzorů, města apod. Může i na fondy EU. Např. mezi námi je už teď jistých pár sponzorů jen díky tomu, že jsme zároveň zakládajícími členy:-). Také bychom rádi poprosili město a urvali tak aspoň kousek z té hromady, kterou rve do domovů a penzionů pro důchodce.

            0 0
        • Gorgov  

          podminky primo zavisy na financich, cim lepsi podminky, tim vetsi ocekavani jak od teamu tak od clenu. Pokud jsou ambice male, muze stacit treba spolecna doprava na zavody tj snizeni nakladu, zlepseni atmosfery atd…

          0 0
          • jožin2  

            Ambice máme fakt malé. Společná doprava na závody nám funguje dlouho bez zakládání o.s. Teď se ale v našem kolektivu ozývají hlasy pro založení nějakého mtb teamu.

            0 0
            • kámen úrazu1  

              Založte ho. Jak to popsat – ne každýmu se jedná o hmatatelné výhody v podobě placené dopravy, startovnýho, případně i finančních odměn, úhrady materiálu… Většina hobíků jezdí čistě jen pro dobrý pocit ze zlepšující se fyzičky, pro pohyb v přírodě, přítomnost v partě stejně trhlých lidí. A právě pro ně je členství v klubu nejdůležitější po sociální stránce, ukojuje to potřebu patřit k stádu.A je to jiný, než jezdit se stejným,i lidmi jen tak, bez klubové příslušnosti. Vědomí, že i při provozování svého koníčku někam „oficiálně“ patřím, jízda ve stejným dresu, to je to, co já a znovu si troufám říct, že i většina hobíků, od členství v klubu žádá.

              0 0
              • jožin2  

                No krásně jsi to napsala a něco podobného bych rád slyšel i od našich budoucích členů! Je fakt, že ambicioznější jezdci pasou spíš po Kooperativě než Mtb team STS Chvojkovice – brod. Osobně ale dávám přednost výroční schůzi v hospě na návsi ve Chvojkovicích než v mramorové recepci kooperativy. ( Kooperativa je příklad, vlastně neznám jinej podobně profláklej tým ).

                0 0
                • Vikaj  

                  „Kámen úrazu“ uhodila hřebík do hlavičky :-)s mými výsledky nečekám od klubu nic, než že si za dobrou cenu koupím dres a budu s těma klukama jezdit po závodech a sem tam trénovat.(stručně řečeno)

                  0 0
    • ferko11-XC  

      Bereme nové členy do klubu na závody KPŽ jsme z Českého Těšína asi 30km od ostravy kdybyste měl stále zájem dám vám odkaz na naše stránky

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.