GT i-Drive 5 1.0 2006....dělám dobře?

15 nepřečtených
  • effkill

    Už pár týdnů tápu po netu, nemůžu se rozhodnout!! Původně jsem zamýšlel pořídit si Specialized SX Trail I 2006, jenomže je to pro mě příliš jednostraný a nemám na to ani dostatečný skills :) vzhledem k tomu že bych se občas rád projel i do kopce a sem tam si naložil nějakých 80 – 100 km, rozhodl sem se pro GT i-Drive 5 1.0 2006 se kterým se domnívám nebude problem jak dlouhá vyjíždka tak občas nějakej ten kámen ,kořen či turista ve sjezdu, časem bych si třeba i nekde krapet skočil. Jelikož vás všechny považuji za odborníky na slovo vzaté ptám se, dělám dobře? Rád si to necham rozmluvit :) Případně netušíte kde tohle kolo ještě mají? Zatím sem ho vyštrachal na bradsky.cz za 56999,– s tím že je už sice fuč, ale časem by ještě nejaký kousky být měli. Vřelé díky za každý názor…aloha

    www.bikecentrum.cz/gt_detail.php?…

    0 0
    • marapara  

      Hmm, super cena, krásný stroj. Do nečeho takového bych chtěl časem také jít :)

      0 0
    • MlokCZ  

      V téhle cenové relaci (do 60k) bych určitě uvažoval i o ES7/ESX7 (a možná spíš ESX, když chceš pak občas i skákat). A možná i o Reignu.

      0 0
      • kesu  

        Canyona na blbnuti urcite ne,ne ze by to neslo,ale k blbnuti geometrie toho ES zrovna moc nevyzyva.Ten reign by sel ale rozhodne za tydle penize nebude tak osazenej jako todle.Mrkni se jeste do 69meli tam v nejaky akci spesla enduro.K tomu idrivu,mama ma nizsi model a je to fajn kolo,hlavne jako dobrej kompromis mezi tim jak to jede a jak to zehli.

        0 0
        • MlokCZ  

          Tak ES-ko má geometrii někde napůl cesty mezi i-Drivem a Spešlem Enduro. Pokud teda doporučuješ Spešl enduro a ES-ko se ti nezdá geometrií, tak pak i-Drive musí být úplně špatně. A Reign a ES-ko mají geometrie velmi podobnou. Takže mi není jasný jak si to s tou geometrií myslel, jakou konrétně bys mu doporučil?

          A taky na tom chce jezdit delší štreky.

          0 0
          • kesu  

            ja to hodnotim subjektivne,na enduru a i na tom GT sem najezdil docela dost,na ESku par metru ale proste mi to nesedlo,prislo mi to jako takova koza.Pokud na tom chce i skakat tak je dulezita poloha stredu-tj co nejniz..k tomu idrivu sem psal ze to je dobrej kompromis hlavne tim jak to jede.Enduro se houpe porad a z kategorie 130–140mm fullu jede podle meho superene nejhur ale zase nejlip zehli.Treba reign jede o dost lip nez enduro..Dalsi vec je ze reign i idrive sou ramove silene tezky(okolo 3,5kg ID a reign je jeste tezsi)zatimco Spesl ma do 3kg.

            0 0
            • MlokCZ  

              To mi skoro přijde, že si třeba na ES-ku jel na moc velký velikosti (pro tebe) nebo jsi měl moc nafoukaný tlumič (malý sag, výše střed), protože ES-ko má v klidový poloze střed prakticky stejně vysoko jako i-drive a přitom o chlup vyšší zdvih, tzn. i o chlup vyšší sag a tedy ve výsledku bude střed níž spíš než na ES-ku. Co se liší ale už docela dost je úhel hlavovky, i-drive má na muj vkus příliš málo položenou vidlici (leda tam dát pak nějakou s vyšším zdvihem), ES-ko má poměrně dost položenou. A ES-ko taky pojede slušně. S Reignem souhlas.

              0 0
              • kesu  

                ne bylo to v pohode,ale proste mi to nesedlo,.ESko jede vyborne na to jakej to ma zdvih,ale prislo mi to proste hur ovladatelny nez ten spesl a asi i to gt mi vic padlo do ruky ikdyz do skoku s etomu taky nechce

                0 0
        • mr.antik  

          Reign 3 se dá sehnat okolo 30 a zbývá 26999,– na vidli, brzdy, kola…

          0 0
    • BikerM  

      Jednoznačně Bych šel do Specialized Epic (za podobnou cenu ho určitě seženeš) nebo Santa Cruz Blur XC. Je toho, ale fakt hodně, být tebou dal bych si tak šest kandidátů a pak bych se rozhodoval.

      0 0
      • Vilém  

        Alo to co on chce je trosku jina kategorie,nez tebou nabizene varianty:)

        0 0
    • Luk02  

      A co tohle?

      www.marinbikes.cz/rift_zone.htm

      0 0
    •  

      Ječňák je borec!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.