• elbandito

    Zdar borci prosím poraďte,

    chtěl bych koupit GT Force 3.0, ale pro začátek hned vyměnit tlumič a vidlu, taky měnič a řazení místo shimana sram… Chci se vejít s celkovou cenou kola do 50000Kč. Jestli máte zkušenosti s konkrétním tlumičem nebo vidlicí, tak please poraďte. Dík!

    0 0
    • Sibstr  

      Tak dle toho co píšeš, se nevyplatí kupovat Force 3.0, ale koupil bych rovnou 2.0

      GT Force 2.0 máš komplet na Foxu, takže investice za tlumič a vidli odpadá, takže by si měnil jenom ten měnič a řazení. Ale myslim si, že to řazení a měnič nemá cenu měnit, počkal bych až se to odrasí a kupoval nový dle potřeby. Jo jinak samotnej rámovej set je za 25k, ale to se podle mě nevyplatí. Toť můj názor.

      0 0
    • rossi001  

      tady mas  lehce jete tetovaci modely za super ceny sel bych do toho ustetris a jese budes mit dost penez na tuning bud sanction 1.0 za 39999kc nebo force 3.0 za 22990 tady mas odkaz http://www.bikecentrum.cz/bazar.php

      0 0
      • žajlos  

        aaaa ***** proč neni na tom bazaru force 1.0 v „Lku“ neeee

        0 0
    • matts1  

      za padesát seženeš na netu loňskej model Force 1, tak proč kupovat tři a něco měnit?

      0 0
      • kali222  

        ja nevim, neznam presny osazeni,ale treba menit vidlici, protoze pri 140mm vepredu je uz fajn pevna oska?

        0 0
        • matts1  

          no jo no, ta by se asi hodila, i když si myslím, že je to v pohodě i bez ní, jenže to není jen vidlici, ale i náboj, ne? Takže to už bude ranec.

          0 0
      • žajlos  

        ale ne  v Lku…

        0 0
    • Kubas.1  

      Kupovat trojku, a hned měnit věci je podle mě blbost, lepší bude koupit tu dvojku nebo tu loňskou jedničku, a v případě potřeby časem vyměnit některý věci…

      Když už bys na to fakt chtěl to osazení podle sebe, tak si myslim, že je lepší koupit rám, a na to naskládat nový věci…měl bys to pak přesně jak bys chtěl, a s cenou si myslim, že by to bylo lehce přes 50

      0 0
    • elbandito  

      Dík za reakce chlapy, ceny loňskejch modelů jsou fajn, ale k sehnání jsou už jenom tak velikosti M, co sem zatím našel. Při svých 190 cm bych potřeboval nejspíš XL, i když L by možná taky šlo, ale nejsem si tím tak úplně jistej… Ta 2.0 je fakt slušná, ale zas ta bílá barva, no fuj… A když mi prodejce vymění díly podle přání jen za rozdíl ceny, tak proč nekoupit ten nejnižší model a upravit si ho po svým, že? No uvidíme, možná počkám do podzimu na letošní slevy. Mějte se, sportu zdar:-)   

      0 0
      • webbot  

        A proc si nekoupis jen ram – stejne chces vse vymenit? V katalogu na 100% byl samostatny ram Force carbon, snad je dostupny i bezny Al.

        0 0
        • Kubas.1  

          Jojo, v katalogu byl Al rám za 25 000,– , ten karbonovej tam byl taky, ale nevim za kolik

          0 0
          • zmolko  

            kamoš teraz kúpil cez miestny cyklo kameňák Al GT Force s RP23 dokonca s compression tune na minime za 1000€ (30 000skk), ale dali mu zlavu

            0 0
    • žajlos  

      co to je za hovadinu kupovat si 3.0 a pak dávat jinou vidli a tlumič. di rovnou do tý 2.0 který je osazený perfekní vidlí i tlumiček.. ahlavně fox vole.. jednoznačně best. já si pro něj jedu příští tejden nekompromisně. už mi ho nabídli za 40 papouchů, takže cajk. jako vůbec sem neváhal nad koupí tohodle kola. na 3.0 kašli, to je vosekaný nehorázně. nebo bych eště zvážil pitch comp od specialized.

      0 0
    • jIrI___  

      Mohl by mi některý z majitelů GT Force 3.0 (tlumič RS Bar 2.1) napsat, jak se chová zadní stavba při šlapání na asfaltových a vůbec zpevněných úsecích? Co jsem se tak dočetl, tak tlumič nemá zamykání ani žádnou inteligenci typu Pro Pedal a mám strach z toho, abych při tom celkem velkém zdvihu nedostal při přesunech mimo terén mořskou nemoc :). A další věc, snese rám 130 mm vidlici nebo to už je hodně málo?

      0 0
      • petr k.1  

        Koupil jsem rám  force 3 XL (jiný v xl nebyl) s tím že tlumič časem vyměním.Nakole jsem zatím najel asi 300km ,houpat se ti to moc nebude ale ani to moc nechce jít za pedálem, takže výměna tlumiče nutná.RS bar 2.1 je strašně progresivní i při sagu 30% jsem ho nedostal přes 42mm zdvihu tlumiče a to mám 105kg.Budu měnit za fox s propedalem asi rp23.

        0 0
        • jIrI___  

          Tak to teda není moc potěšující zpráva :-(

          0 0
        • MlokCZ  

          Ten tlumič progresivní skutečně je hodně.

          Jen jsem ale chtěl upřesnit, že ta váha nehraje žádnou roli, naopak při větší váze jezdce to bude s progresivitou spíš horší (u menší váhové kategorie se více projeví počátek zdvihu tlumiče, kde se mu v prvních pár milimetrech nechce moc do zdvihu i když je málo nafoukaný, tedy lehčí váha pro stejný sag bude mít vlastě ještě o něco menší tlak v tlumiči než odpovídá poměru vah jezdců).

          0 0
    • hanness  

      Za padesat sezenes GT FORCE ROK O9…Jen si projdi bike obchudky,u nas ho maji a nemusis nic menit.Mam take GT FORCE 1–08

      0 0
    • socan  

      Nazdárek,

      já sem si koupil GT FORCE 3.0. Po třech!! měsících mi praskla vidlice (mustek)-(marzocchi ata2 600) a ja se byl do hlavy, že sem si ji v obchode nenechal vyměnit za jinou…Reklamaci mi ti deb… Italové neuznali. Sehnal sem si sr santour a odjezdil sem s ní celou sezonu a to sem byl několikrát v bikeparku. Vlastnosti sou hrozny,ale vydrzela.Ted sem si k vanocum koupil novou FOX rlc 150mm s pevnou 15mm osou, ale tu ještě nemám moc zajetou. Pokud budeš kupovat GT Force 3.0 tak bych nechal vidlici vymenit rovnou v obchodě a oni ti odectou cenu ty co tam je. Kolo ti bude fungovat perfektně(jako me) a zbytek uz doladiš časem. Pokud budeš mít čas tak koukni sem

      http://www.gtforce.mypage.cz/…avni-stranka treba ti poradí. Stránky se ješte vytváří,ale…

      0 0
      • Luk02  

        Jo dobrý stránky, hlavně když na titulní straně o kole GT FORCE, není FORCE, ale Sanction;-)

        Tam Ti určitě poradí…;-)

        0 0
    • pavlix  

      Tady maji aj vetsi GT

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.