GT Avalanche 1.0 2013 vs Avalanche Elite 2015

7 nepřečtených
  • vladimir6294

Zdravím všechny, uvažuji o koupi MTB, ale nejsem žádný zkušený biker, proto bych potřeboval poradit. Zaujaly mne dvě kola, GT Avalanche 1.0 2013 a Avalanche Elite 2015. Obě jsou cenově kolem 16–17 tisíc, ale přijde mi, že model 2013 i když je starší, má o něco lepší osazení, model 2015 pro změnu disponuje 27,5 koly. Zajímaly by mne osobní zkušenosti, případně jestli by mi někdo doporučil jiné kolo v podobné cenové hladině a kvalitě.

předem díky

0 0
    • niky79  

Stavitele ti za ty prachy udelaji lepsi stroj…

0 0
    • Erknold  

pro případný jiný návrh tu lidi potřebují znát odkud jsi, co tak nejčastěji hodláš jezdit za terén, kolik měříš a vážíš.

0 0
      • vladimir6294  

niky79: to jsem se moc nedozvěděl :)

Erknold: konstruktivní připomínka.

Jsem z Prahy, hodlám jezdit mix silnice, polňačky i lesní cesty, žádný extrém, 175 cm, 70 kg. Byl jsem se poptat i ve dvou obchodech, ale ochota prodavačů byla v podstatě nulová, takže jsem si řekl, že u nich si kolo určitě nekoupím.

0 0
        • niky79  

To proto, ze ja kola nestavim. Napis stavitelum (scalar, majkeee, hnuj) a oni ti navrhnou lepsi stroj.

0 0
          • Erknold  

apíš bych zkusil Hnoje :) http://www.bikez.cz/ ZAstavit se u něj v krámu, zda by něco nevymyslel do 20k.

To zda 26, nebo 27,5 ti neřeknu, na to tu budou jiná vlákna. Já jezdím na krosovi.

Ale představoval bych si něco takového:

http://www.decathlon.cz/…8293151.html

Vzduchová vidlice, i když těžší, ale se silnýma nohama 32 mm, lehké kliky, celkově pohon ok, sice brzdy bych raději viděl Shimano, ale co se dá občas dělat.

Jo a kdybys šel za Hnojem, tak se stav i ve stejkárně za rohem. Moc dobré stejky, za super ceny. Tedy jestli tam ještě je ;)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.