• kobowski

    Ahoj,

    neviděl jste někdo v Praze a okolí (do 100km) skladem na krámě kolo Giant Reign 2 model 2012? Potřeboval bych velikost M, ale to už si asi těžko bude někdo pamatovat.

    Případně kdyby mi někdo dal tip, kam by se vyplatilo zavolat, tak vám budu vděčný.

    0 0
    • MirosPikos  

      Ty ho chceš koupit nebo vyzkoušet? Jediný co mě napadá je Atombike.cz, tam ho sice aktuálně v nabídce nemají, ale třeba by ho dokázali sehnat.

      0 0
    • Liftboy  

      Tady jsem koupil Reigna, skvělý obchod, skvělí kluci v něm:

      http://www.bikebros.cz/

      0 0
      • kobowski  

        Díky za odpovědi, chtěl bych ho koupit, ale ve všech jmenovaných e-shopech už M nemaj, tak jsem leda myslel, jestli ho někdo neviděl někde na krámě, kterej nemá nabídku na internetu.

        0 0
        • MirosPikos  

          Hele to je hodně malá pravděpodobnost. Těžko si někdo bude držet na krámě kolo téhle ceny a doufat, že ho někdo koupí. Prodejců Giant také není zrovna moc, tedy moc na to, abys měl takový štěstí a nějakého našel někde zapomenutého.

          Blbý je, že 2013 jsou zase o trochu ošizenější (až na teleskopickou sedlovku) při stejný počáteční ceně. Já kdybych kupoval, tak bych chtěl Reign 1 v L (2012) ale už asi taky není a nebo než si ho někde vyzkouším v jiném ročníku, tak 2012 už určitě nebude. A 2013 nechci nebo by musela Reign 1 padnou pod 48.000,–

          0 0
          • kobowski  

            Na tom atombikes měli Reigna 1 za 48, ale nevim co za velikost (M ne).

            0 0
            • MirosPikos  

              Ptal jsem se na podzim, měli ho v L. Ale já se potřebuju projet. Nejlépe na Force 1.0 (2012), pak nějakej srovnatelnej Reign kvůli geo a pak bych se chtěl projet na IQ6 nebo nové IQ7 (650b) abych se mohl v klidu rozhodnout, co mi lépe sedne a do toho jít.

              Všechno má svá pro a proti, ale to nejhlavnější je, jak se na tom pojede a to zatím nevím. Jel jsem jen na Force 2.0 tuším, ale to byla chvilka a chcalo, takže jsem tomu moc nedal a spíš jsem byl v té chvíle zklamanej.

              0 0
              • Sidewinder  

                Jeste bych si zkusil zavolat do Cyklopointu. Nedavno prebrali sit prodejen Cykloworld vcetne jejich skladovych zasob. Gianty tedy jiste jeste nejake maji, v Pardubicich jsem nejakeho Reigna 2012 zahledl ve sleve, ale vzhledem k tomu, ze to je sit firmy Merida-bike, tak Gianty uz bohuzel prodavat nebudou a tak je ani na webu neinzeruji..

                0 0
                • Rudyshy  

                  ak sa nemylim uz M nemaj ale skusil by som to.. kludne ti ho medzi pobockami oni presunu.

                  Ak by si moc tuzil a fakt by si nic nezohnal tak si ho mozes u mna skusit(reign1).

                  0 0
        • Petr L.  

          V CR bys jeste urcite sehnal, ale pokud to musi byt do 100km od Prahy tak to mozna bude problem.

          0 0
    • ZuzicK  

      A Reign 1 není? Taky jsem chtěla 2-ku a už v září toho ročníku nebyl k sehnání, tak jsem šla do 1. Teď už bys musel mít fakt štěstí, možná větší šance bude na bazaru, že někomu nesedne..

      0 0
      • MirosPikos  

        Tak to se tě na něco zeptám. Jak si spokojená s tlumákem a je pravda, že zadní nába je Deore?

        Jinak můžeš popsat jakékoliv další postřehy případně s jakými koly si srovnávala, když si vybírala.

        0 0
        • ZuzicK  

          S tlumákem DHX4 jsem byla spokojená maximálně. S jehličkama to žehlilo jak divý (na mou váhu s minimálními tlaky už se špatně rozpínal – poskakoval – to u vyšších tlaků nebude tak výrazné). Ale před rokem po dvou letech začal protékat olej a měl jít na repas, od té doby leží doma v sáčku, protože nebyl čas a ani s RP2 to nehodí špatně. Letos už ho ale nechám repásnout a přehodím přecejen je to znatelněji citlivka. Problém s tímhle tlumičem i při mé váze, že nebyl moc progresivní! I já jsem ho dostala na doraz při skákání při sagu méně než 20%. Řešení je vypodložit komoru nebo dát místo velké (defaultně) malou.

          Zadní nába je deore a bouhužel stále drží. Jsem se těšila na výměnu a zatím prd :-) Tady za to asi taky může váha.

          Před koupí jsem moc neporovnávala, protože Reign mi sednul jako ulitý. Mám porovnání s Cannondalem Prophetem/Rushem – absolutně necitlivé kolo bez akcelerace (v setupu v mých kolech); IQ5 tuším – podobné chování jako prophet předpokládám, protože i když to bylo nastaveno na +20kg tak se to pode mnou houpalo a akcelerace nula nula nic; Ghost AMR Plus – taková XC koza na vysokých zdvizích – absolutně mi nesedlo, pořád jsem lítala přes řidítka a špatně zatáčelo; Mongoose Teocali – to se mi zdálo docela ok, ale seděla jsem na něm tak mitutu, takže nic moc srovnání; Giant Trance – no jede líp, ale to je daný víc XC pláštěma, z kopce taky dobrej, ale není zdvih na chyby :-).

          0 0
          • MirosPikos  

            Díky ti za poměrně rozsáhlý popis zkušeností. Budu muset urychleně zkusit někde toho Reigna, dokud je ještě šance, sehnat 2012 v L :)

            0 0
          • volodaj  

            85 kg a zadný Deore stále drží. A vymeniť len kvôli váhe sa neviem donútiť :D.

            0 0
            • ZuzicK  

              Tak nějak. U mě už to dospělo do fáze, kdy budou časem nový kola, též kvůli váze a tuhosti.. už by se mohl rozsypat :-)

              0 0
              • volodaj  

                veď to, ten Mavic EN 321 je tiež nejaký nezničiteľý a človeku je ľúto meniť to, keď to všetko funguje a drží. aj keď sú to teda pekné ťažítka :D

                0 0
          • Kamikaze 591  

            Nepůjde RP2 pryč?

            0 0
            • ZuzicK  

              Nene to je rezervní tlumák, kvůli takovým případům.

              0 0
    • Draw in soul  

      Hodím to sem.

      Chci se zeptat majitelů Reignů i Reignů X vyrobených od roku 2011.Kolik vám rám dovolí zasunout sedlovku a při jaké velikosti?

      Já mám 21cm na rámu L.Jde mi o to,že sem dnes zkoumal sedlovou trubku a ještě před uchycením vahadla je taková hranka jen po půlce obvodu menší jak 1mm.Přijde mi to jako nesmysl a asi by tam neměla možná ani být.Ničemu to nezabrání,nic to neochrání.Giant by si tímhle zbytečně zvětšoval nevýhodu zasunutí sedlovky o cca 5–6cm.

      Mám silnější stehna a snížení o dalších pár čísel by se mi hodilo,páč s nima o 143mm sedlo dost mlátím.Teleskop se zdvihem 125mm+ by to samozřejmě vyřešil,ale teď do něj investovat nemůžu.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.