GIANT Anthem X Advanced SL 0 vel.18…nebude mi na 178cm postavu malej?
GIANT Anthem X Advanced SL 0 vel.18…nebude mi na 178cm postavu malej?
Ne. Malej určitě ne.
Akorat .. kdyztak to dozenes sedlovkou a predstavcem.
ok:)…diky
Raději bych to někde zkusil, já mám 179cm a co jsem zkoušel Athema tak určitě L, ale já radši delší rámy.
Taky jsem na ten izerát koukal a uvažoval o něm :-), ale když jsem kouknul na geometrii, tak jsem to vzdal, jelikož je malej. Ale já mám 183 cm, dlouhý nohy a ruce a navíc jsem dosud jezdil Trek 8500, který má „délku“ o 3cm větší.
Mam Anthema 1 a velikost ramu L. Merim 178cm.
Delku nohy mam ke kycelnimu klobu 92cm…bude to ok nebo je na me fakt malej?
Tak u Giant mi rekli ze v pohode…hosanaaaa:)
myslis tady toho ?
Na tom inzeratu me nestimuje… ram je novy nejety a o par slov pise 4000km najeto. Tak, jak si to mam vylozit?
rám po reklamaci?
Je to mozny, nove giant-ramy praskaly. Rozhodne i za 69tis. bych to nechtel. Za ty penize koupis nadhernyho bajka a uplne novyho, ne ojetinu.
karbony?
Nevim, zda carbony, ale hlinikovy ramy urcite, ale jen ty novejsi.
tak to je myslim v klidu, tady se resi aktualne karbon:)
+1
a nemyslel tohohle ?
jj…tenhle myslim
prodava uz docela dlouho… zkus ho ukecat jestli ho chces…
Otazka jestli to neni corka, doklad si muze nekdo dneska vyrobit…
Ukecal jsem ho na 18
jak je jezdenej? pise velice malo, ale otazka co to je:)
Jinak za 18ku, pokud bude v pohode, je to rozumny myslim…
Je otazka takova, proc je tak ten ram levnej, kdyz na progresu za nej chteji 66 tisic? To je podezrely.
to je jednoduchy, je jetej a stazenej z celyho kola… A za 3 nebo 4 petky to proste neproda…
Rozdil mezi progresem a timhle je, ze na progresu je novej tady jetej. Ty nevis, co s tim ramem se delo. To bych si radeji priplatil a koupil na progresu hlinikovy novy ram, nez toto. Jetej carbon je docela risk, ale je to jeho vec :)
a proč ?
když jsou doklady záruka platí
„jetej karbon je risk“ – nejak nechapu proc, resp. v cem je rozdil? jestli karbon nebo hlina je celkem fuk…
Měřím 174cm a mam Mko, rekl bych, ze je mi akorat.
Mám věcnou, sice mám Anthem X advanced 29er, 2016, ale co vím, zadní stavby jsou stejné pro všechny varianty.
Rád bych zkontroloval dotažení čepů zadní stavby a našel jsem ""manuál":http://www.manualslib.com/…nthem-X.html" – jsou to správné momenty? Je to tam uvedeno v kg/cm → takže když uberete jednu nulu, je to klasicky N/m.