• Jaromír7

Zdravím ,

chci se zeptat , chci začít trochu jezdit a tak vybírám kolo. Po shlédnutí asi 1000 kol jsem si vybral Ghost Cross.Sehnal jsem týpka kterej staví kola,tak sháním rám. Bohužel můj oblíbenec Ghost Cross 1800 2012 byl nedávno prodán,ještě se mi líbí 5500 2012 ale ten už taky není k sehnání.Mám možnost Cross 5500 2013 + sedlo+ sedlovka + přesmykač koupit lehce přes 7000. Nemáte někdo zkušenosti s Ghostama nebo úplně nejlíp s tímhle rámem z vyšších řad?

díky

Jaromír

0 0
    • vasek80  

Ta cena je bez vidle? Potom mi nepřijde těch 7000 ani trochu zajímavých.

0 0
    • TeryPV  

Já bych napsal uživateli „scalar“ ať Ti nabídne něco adekvátního. Myslím, že udělá lepší nabídku :)

ps: nechci dělat reklamu :)

0 0
      • scalar  

Já samotné prodávám nerad, pak by mi mohly chybět na stavbu kol.

0 0
    • miki  

napiš si do Ghostu ,třeba budou mít nějakej skladem .

0 0
    • b58  

Celá naše rodina jezdí na Ghostech a nemáme s nimi absolutní problém. Doporučuju.

0 0
    • Martin31  

Zdravím,

chtěl jsem se zeptat zda se na internetu dají sehnat samostatné MTB rámy Ghost 2012/2013 a to z řad HTX Lector nebo HTX Actinum??? za případné rady děkuji :)

0 0
      • swinx  

Loni jsem sháněla rám HTX 9000. To se bohužel nepodařilo a nakonec jsem musela koupit celé kolo.

0 0
        • miki  

Několik rámů jsem s úspěchem pro známé kupoval přímo v Ghostu v Německu ,překvapivé bylo kolik rámů z rok staré produkce tam měli na prodej a za dobrou cenu.Prý to mají na reklamace a když se jich moc nereklamuje tak prodávají rámy pod cenou .

0 0
          • bestom  

Já kupoval samotný nový carbon full rám Ghost Lector worldcup na německým ebay,přišel na 18tis ,občas se tam objevují zajímavý kousky,s prodejcem se dá většinou domluvit i na nějaké slevě ,způsobu platby a dopravy

0 0
          • b58  

Starší rámy není problém objednat také přes ČR zástupce, má jich na skladě poměrně dost.

0 0
          • swinx  

Jj, starší rámy (které zbyly =o)) nejsou problém i u českého dovozce, jak píše b58. U nových je to podstatně horší… teda v ČR, jak je to v Německu netuším.

0 0
    • Martin31  

Škoda, vypadá to, že unás ho nikde neseženu :(

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.