• kejda

Ahoj, dotaz pro majitele FR, ale možná i obecně Garmin hodinek. Několikrát denně se odpojí hodinky od mobilní aplikace, a pokouší se znovu spárovat. Musím vždy zadat párovací kód, a za deset minut znova odpojené. Těžko říct, zdali je vadné BT na mobilu, protože auto je připojené stále a nevypadává to. Řeší to nějaká aktualizace? Díky za rady

0 1
      • kejda  

Díky, sice jsem chtěl odpověď majitelů, ale i tak mi to dost pomůže :). Které z těch témat, cos odkazoval, se prosím věnuje vypadávající synchronizaci?

1 0
        • Barak  

Mohlo se mu věnovat kterékoliv z uvedených, do kterého bys tímto dotazem přispěl.;-)

Asi bych zkusil nejprve jiný mobil, pokud máš tu možnost. Alespoň bys věděl, jestli je to v hodinkách nebo v mobilu.

0 0
        • milan.v  

Zeptej se tam těch majitelů, je jich větší množství než malé… ;o)

0 0
    • J.e.n.i.k.82  

Dělalo mi to kdysi také, ale stačilo u aplikace vypnout optimalizaci baterie a od té doby jsem připojený nonstop.. V řádech měsíců..

1 0
      • kejda  

Dík, zkusím se podívat. Ale mám nový mobil, kde optimalizace mám vypnuté.

0 0
        • kejda  

Vypnul jsem optimalizace, a nepomohlo. Teď během 20-ti minut neustále pípá mobil s žádostí o spárování.

0 0
    • Auditor  

Co máš za tel?

0 0
      • kejda  

One plus Nord2

0 0
        • J.e.n.i.k.82  

Já mám Nord 1 a jak jsem psal, pomohlo mi vypnout optimalizaci baterie.

Ale zkusil bych ještě odebrat hodinky z nastavení Bluetooth, smazat Connect a jiné Garmin aplikace a pak to znovu nainstalovat.

0 0
          • kejda  

Ještě jsem to zkontroloval, a znovu zapnul a vypnul optimalizaci baterie. Tak snad to bude dobrý. Dík

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.