• vsn

Ahoj,

mam problem s hodinkama Garmin 310 XT, když nahraju přes garmin connect/ANT agenta češtinu do hodinek a vlezu si pak do nastavení tak místo čestiny (zkousel jsem i SK) jsou jen nesmyslné znaky a aní po zvolení jich je to celý rozsypany.

nevíte někdo co s tím at to nemusím posilat na reklamaci? diky

0 0
    • Advid  

Včera jsem napsal článek o navigaci s tímto přístrojem. Kdo má zájem, koukněte na něj: http://tri-dave.blogspot.com/…fr310×t.html.

0 0
    • fisafisa  

Ahoj, kdyby náhodou jste měl někdo zájem o držák na kolo k tomuto skvělému přístroji, tak máte šanci zde:

http://www.aukro.cz/show_item.php…

Zřejmě lze použít i pro Edge 5×x a Edge 8×x serie (můžu případně vyzkoušet s kámošem).

0 0
      • ememem1  

ja bych o to teda zaujem mal len neviem co znamena ta hlaska ekd na to kliknem.

0 0
    • kucka7  

archeologie

nevíte kde by se nechal sehnat návod v češtině ?

díky

0 0
    • raceman  

UP.

existuje nějaká možnost editace záznamu z garminu? při startu z popradského plesa jsme byli s přítelkyní evidentně v místě GPS neprobádaném a šouplo nás to do 4000 m n m v polsku…

0 0
      • blaf  

tusim, ze Golden Cheetah to umi, ale nejsem si jistej, zkus se na to podivat

0 0
        • raceman  

dík, nějak sem to přes něho splácal dohromady :) ale otrava :D

0 0
    • raceman  

tak to vytahnu znova :D

mlzi se nekomu sklo hodinek zevnitr po tom, co z tepla vyjde do zimy?

0 0
      • black.horse  

nevíme, letos je v Praze teplo furt, zimu máme jen v chlaďáku v supermarketu:-D

0 0
      • RUSH  

Mě tedy nemlží.

0 0
      • kámen úrazu1  

Dělalo mě to dvě vyjížďky poté, co 310 XT schytal prudší déšť. Zapomněla jsem Garmina sundat z kola. 310 XT se utopil. Což vzhledem k tomu, že se s ním má dát plavat, je vtipné… Po těch 2 vyjížďkách přestal definitivne fungovat.

0 0
        • raceman  

z FB stranek garminu mi napsali, ze je to na reklamaci :/ kua zas mesic bez hodinek..

0 0
      • MaPa  

Po pěti letech se mi to začalo stávat u FR305-ky. Asi se dostala vlhkost dovnitř. Ale funguje furt dál.

0 0
      • raceman  

tak musim pochvalit servis garminu… zavada byla uznana a pristroj vymenili za novy :) koupeno u czc

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.