• o5majkl

máte někdo zkušenosti s ráfkem Remerx 7345 pro bajkový galdy?

docela by se mi líbilo na tom postavit závodní kola, ale set ve kterym to oni prodávaj už vypletený má nějaký oversize niple, tak by mě zajímalo, jestli by to fungovalo i na klasiku…?

Anketa: jak to vidíte vy?

ano
    1x
    25%
    ne
    0x
    0%
    1x
    25%
    0x
    0%
    asi
    0x
    0%
    0 0
    • Vítekbiker  

Je to klasicky kalíškovanej táfek, kterej se dá normálně zaplíst třeba jako to mám já viz. bike v profilu.

0 0
    • onik  

mám to dttečka špice,xtr naboje,tufo xc3 galdy a jezdim na tom pořad a je to super,tim že se to nemusí tolik foukat je to bomba a bez problemu i když často citím kamen :)

0 0
      • onik  

jo a važim 90–95 kilo :D a bez centrovani

0 0
        • o5majkl  

super… původně sem měl v merku Wheelsbike Karma, ale přeci jenom případnej křuplej ráfek by byl problém-počáteční investice by se dala skousnout, ale kámoš co je vozí, tak třeba na Sudety vzal radši obyč výplety aby Karmy nezničil, pak mi trochu uniká význam… Tak na příští sezonu to vidim jasně-DT 240 CL, Sapim cx-ray, Schwalbe racing ralph a Remerx :)

0 0
      • Prtko.cz  

Dají se ty galdy dát do každýho ráfku?

0 0
    • Honza321  

Tento ráfek je 32děrový, naplést na jakékoliv funkční náby dle osobní volby, Remerx galusková kola s alu dráty bych nebral-vím o pár lidech co je vozí sezónu a kromě počátečních problémů s ložisky teď neustále řeší povolování drátů.

Pokud náhodou alu ráfek dostane ránu od terénu, tak se maximálně v některém místě promáčkne, u carbonových galuskových ráfků to většinou znamená prasknutí ráfku ihned nebo postupně časem v daném místě.

Zatím jsem na galdách nejel, ale budu si půjčovat set na vyzkoušení http://www.netbike.cz/list.php , zatím dle ohlasů kamarádů především vede komfort a držení pláště v terénu. Příští rok jdu do nich každopádně :-)

0 0
      • onik  

remerx naplety byly problemove(po­volovaní) ale udajne už jsou v pořadku ale když naplateš na jakykoli jiny naboj tak bez problemu

0 0
      • mr.nikdo  

tak co jsem se dival na jednom zavode, tak mi pride ze naboj i draty jsou stejny jako na Vikingach…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.