Fulcrum RM5 nebo DT370+WTB Laser Disc Trail ?

10 nepřečtených
  • capo

Vím že bylo o kolech napsáno již spoustu, ale tohle je přímo pro mě na míru. Proč zrovna tyhle dvě? Tak dlouho jsem vybíral kola, až jsem skončil u RM5. Ještě jsem na nich ani jednou nejel. Hned poté jsem ale tak dlouho vybíral jiný rám, až jsem si vybral jiné kolo – Trance X. A na něm jsou právě DT370 + WTB Laser Disc Trail.

Jezdím něco mezi XC a AM, neskáču, ale vážím 90kg. Co vy na to? Díky za názory :)

Pro ty mající fantazii, kolo zde: http://www.progresscycle.cz/detail.asp?…, kola zde: http://www.velotrade.cz/photo.php?…, já osobně mám kombinaci černé s červenou rád, ale to je opravdu poslední, co bych zde řešil…

0 0
    • Hnoj  

Nějak mi uniká smysl otázky.

Chceš si koupit samostatná kola, nebo celé kolo?

0 0
      • capo  

Na své stávající kolo jsem si koupil RM5, a taky jsem chtěl vyměnit rám. No, jenže z výměny rámu se na konec ukázal nákup jiného bajku, a tak se rozhoduji, která kola zůstanou doma, a která půjdou se starým bajkem do světa.

0 0
        • Hnoj  

Aha, už rozumím… No to je těžká otázka, myslím, že tyhle dva páry jsou kvalitivně ± srovnatelné. Asi bych ale poslal do světa ty, které mají více najeto, neby ty těžší…

Ehm, nechceš mi říct, že se je koupil ty RM5 na obchodě, na kterém jsi nalinkovat jejicj obrázek…

0 0
          • capo  

Nene, ty mám od Ječňáka :)

0 0
          • capo  

Takže bys řekl, že tuhost srovnatelná, i při mé váze? Já mám prostě obavu u těch RM5, že mají na straně 8 drátů. Možná je to zbytečná obava, stejně jako u mnoha osob dříve vůči karbonu…

0 0
            • Hnoj  

Já ti nevím, jsem sice jen XC rádo-by-biker, ale i po testu slušných prasečin se mi nepovedlo RM5 rozhodit, což je asi zásluha toho 20mm ráfku…

0 0
    • Ricci  

Sorry,zle som odklepol,mali to byt RM5, mam ich zatial ako nahradne,ale som s nimi velmi spokojny, krasne sa tocia a maju krasne nalepky :-)

0 0
    • kubad  

záleží jak moc se to tomu AM blížíš – klasika na 32drátech bude po tužší a pevnější, RM5 budou asi hezčí :-) asi bych v případě tvrdšího ježdění zůstal u DT370

0 0
      • capo  

Hmotnostní rozdíl bude skoro 300g. No tak teď babo raď…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.