Freeride - levné kolo do začátku?

29 nepřečtených
  • slapyd

    Ahoj, chci se zeptat na levné kolo do začátku na freeride tak do 13–15000, jestli se dá něco najít? Případně mám doma ještě zachovalho Specialized HardRock (tusim 26), s v-brake brzdama. Má cenu něco kupovat, nebo by do začátku stačil ten hardrock, kdyby se dal dokupy?

    0 0
    • Mysee  

      Záleží co si pod freeride představuješ. Radši bych dal dokupy staré kolo a našetřil. Za 13–15 podle mě nekoupíš ani slušnej bazar na freeride.

      0 0
    • Rubi  

      posetril bych na 20K a to uz se da slusna bazarovka poridit…

      0 0
      • slapyd  

        OK, počítal jsem, že to asi bude chtít víc peněz, tak pošetřím do léta :)

        0 0
        • Rubi  

          v lete byva i vic kol, plno kluku zjisti ze je to uz nebavi :)

          0 0
          • slapyd  

            Tak to mě to asi po 6 letech začalo chybět na starý kolena :)radši počkám ať si to pak užiju na kole a ne v nemocnici :) hardrocka asi prodám a to přinese nějakou kačku navíc do rozpočtu :)

            0 0
    • Pedro404  

      Na starejch hardrockách se skákat celkem dalo http://www.bike-forum.cz/…l-24578.html

      0 0
    • Mr.Duck  

      No on starej HardRock neco vydrzi, jestli je to este ten s bytelnejma velkejma trubkama. Ja na nem zacinal na Tocny a bylo to fajn skakavy kolo, a treba na ten spot cos posilal to bude lepsi nez nejakej levnej tezkej full. Samozrejme za predpokladu, ze na to das treba starej MZ Dirt Jumper a naky bytelny kola.

      0 0
    • bajkujmě  

      ahoj, zvažuji prodej lapierre froggy 318(2011), cena 20000, kdybys měl zájem, o další popis a fotky napiš na lifrdifr@seznam.cz

      0 0
    • Atilla  

      Ideál za málo peněz je HT z cr-mo, s pikem 90–140mm a hazkou. Nebo třeba něco takového http://dolekop.com/…a-bomba-2013.

      Co mám zkušenost, tak ty oceláky jsou o kus pohodlnější. Nebo fulla, tak levné jsou dirtparade extaze a do začátku to určitě není špatné.

      0 0
      • h.mad  

        Domain udělá na FR víc srandy než pike. Do začátku klidně levnejší bazar, pak uvidí jak moc ho to baví/nebaví. Spíš v případě fulla to kolo dobře naladit. HT jako začátek je asi nejlepší volba.

        0 0
        • h.mad  

          Tohle by ti mohlo posloužit…Inzerát je starší, bys uhrál ještě slevu třeba.

          0 0
          • Mr.Duck  

            To je ale presne ten pripad kola, kterej na vecech jako posilal na videu bude oproti HT na piku brutalne neohrabanej :)

            Ale jako univerzal na nejaky realny blbnuti v lese, nejen uplacany skocky to bude za ty prachy dost prima!

            0 0
            • h.mad  

              HT na piku na učení ? Dyť je to xc vidle a La Bomba je spíš 4×/dirt a ten rám nevydrží moc. Neohrabaný to bude na třišestky a bikrosový skoky, na FR pohoda a v bikeparku to z něj nevytřepe duši…

              0 0
              • Mr.Duck  

                Dival ses vibec na to video? Na takovy poskakovani HT je stokrat lepsi. Na skoro kazdy poskakovani je HT lepsi, pokud se nebavime o 10+m skocich.

                Starej Pike rozhodne neni XC vidle, kluci to vozili na HT DH, skakal na tom taky kazdej, ja bych si ho na nakyho skakaciho pevnaka dal i ted.

                Jakmile se zacnem bavit o bikeparcich, tak jasny, tam budou skakaci traily vybrzdeny a neskakaci budou drncat tak jako tak, tam dava ten full daleko vetsi smysl. Cely je to o tom, co clovek vidi pod pojmem FR. Na to z videa co posilal OP bych nejradsi nejakyho toho pevnaka. Na to parkovy jezdeni v tyhle cenovy relaci mozna treba to co posilas, ja pod FR vidim Where the trail Ends, no, a k tomu na vhodny kolo neni rozpocet :)

                0 0
                • h.mad  

                  Video mi nefachčí (admin je svině). Pikea vozil třeba i Márošák. Koukal jsem na fotky z Netroufalek, to je vyžehlený a na fotkách samý dvoubrejle :D rozumný HT bude lepší..Jak říkáš každej má jinou představu o FR.

                  0 0
    • Elwing  

      Jestli to budeš tahat do lesa za barákem a projedeš si tam pár zatáček a dropneš pár skalek, tak to HT bude asi v pohodě. Ale někde v bikeparku by to mohlo dost bolet, navíc to asi bude demotivační, když všichni na fullech budou kolem lítat větší rychlostí s menším úsilím.

      Ještě jsem mrkla na to video z Netroufalek (hezkej název), no na to bych si s HT netroufla :)

      0 0
      • Dejv94  

        Nektery useky jsou jetelny i na xc, obcas jsem si to tam sjel po ceste z kampusu ale ted nad ti stavej barak a znemoznili prujezd od kampusu k singlum.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.