Fox Float DPS 2016 - zasekávající se remote

5 nepřečtených
  • Goob

Zdar.

Dostal jsem s rámem Float DPS Factory se vzdáleným ovládáním komprese. Ta páčka (viz obr) mě neskutečne sere, ale bohužel se s tím asi budu muset naučit žít. Nicméně: při uvolnění komprese z maxima se mi zasekává kolečko na tlumiči. Stačí se ale zhoupnout a kolečko se normálně povolí do plně otevřeného módu. Je to chyba nebo vlastnost? Tlumič byl úplně nový a dělá to od začátku. Internety bohužel mlčí, všichni svorně nadávají na tu páku.

0 0
    • plzakj  

Taky mi to dela. Float CDT. Alorat tuhle polohu vubec nepouzivam, tak to neresim.

0 0
    • Macik  

Já mám Fox Float evolution CTD a tohle nedělá, tlumič začne chodit hned po odemčení pružení. V lese ale úplné uzamčení nepoužívám skoro vůbec, maximálně když šlapu ve stoje do kopce. Mě se spíš stává, že se ta páčka v té poloze neudrží a přepne se do polohy trail, ale to bude nejspíš neumytýma rukama při nastavování. :) Proto jsem se vedle ptal, jestli budeš ty páčky nahrazovat a čím. Já nicméně potřebuju ovládat na rozdíl od tebe i lanko k vidlici.

0 0
      • Goob  

Internety si chválí twinlock Scott.

0 0
        • 2. Bóďa  

Můžu potvrdit. Přinejmenším ta se spodním ovládáním – místo páčky smyku. Na nové kolo jde zase.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.