• bodo23

    Zdravím, chtěl bych se jen orientačně zeptat, jelikož přmeýšlim nad koupi kola, kde je osazena vidle viz nadpis. Akorat 150mm nevyuziju a nejde ji ufouknout. Bohužel taky nevim kolik je uřiznutý krk. Jen vím že byla na jaře čištěna a promazana. Je na 29er.

    Mohli by jste mi zkusit napsat orientančí cenu?

    0 0
    • Sunshine 29  

      Pokud ji budeš prodávat s kupovat jinou (s menším zdvihem), počítej s tím, že třeba změníš (zprasíš) geo kola. Ufouknout ale určitě jde :)

      0 0
    • Miki Gee  

      By mě zajímalo důvod proč snižovat na kole kde je 150 daný zdvih z výroby na 130 ? to mě hlava nebere …

      Jako kdyby to bylo opačně .. nestačí mě zdvih 150 chci 180 to bych samo pochopil… ale takhle… ptám se proč ?

      0 0
    • MlokCZ  

      Fox Float 32 150mm ve 29" neexistuje, zkus to znovu.

      0 0
      • Miki Gee  

        nikde není zmíněno, že je to 29er… bral jsem to obecně.....

        0 0
        • MlokCZ  

          Na tebe taky nikdo nereagoval. A zakladatel pise ze je to na 29er.

          0 0
    • my_dudesty  

      Ahoj, na svem kolem mam Talas 120–150, tedy presne to snizovani, ktere bys asi rad. A jak uz tady lidi zminovali, tak to zmrvi geosku. To snizeni se da pouzit do kopce, ale kdyz tak jedes po rovine, tak je ta poloha na kole proste divna.. Takze pokud nechces 150mm vepredu, pouvazuj spis po jinem kole.

      0 0
    • Rice  

      32 Foxky se dneska dávaj max na nějaký lehký XC kola, a se zdvihem 150mm by si takovouhle vidlici asi koupil jen někdo omylem, že by nevěděl co kupuje, nebo za cenu pár tisíc Kč. Pokud by vyhovala chodem, tak bych ji nechal a zdvih neřešil, když budeš využívat jen něco přes 50% tak to je ok. Co se týče ufouknutí/pod­huštění vidlice, tak tam to chce dost testovat. Sice vozim Foxku s tlakem o 5–10psi nižším než doporučení výrobce, ale ne vždy platí, že nižší tlak ve vidlici znamená větší citlivost a lepší chod – s nižším tlakem/většim sagem může být míň citlivá.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.