• Lostmop

Dobrý den zdědil jsem tohle kolo a nesedí mi že je to skutečný moser zadní stavba vypadá dlouhá a na rámu ani vidlici nejsou vyryty čísla 51.151 jak by tomu mělo být ale oproti favoritů má jiné zadní patky a navářky pro pakny přehazovaček kolo bylo puvodně osazeno nekompletní sadou gipiemme sprint a brzdama modolo corsa které jsou příliš dlouhé ve předu

0 0
    • Vilém  

Pravdepodobne Favo napadene dobovym kutilem.

1 0
      • Lostmop  

Výrobní číslo je jinak než už favorita za prvním dvojčíslím 58 není f nepodařilo se mi to zřetelně vyfotit

0 0
    • Tomalda  

A základní škola byla?

1 0
    • André Vebr  

Rarita!

0 0
    • Vilém  

Koukam na tu predni brzdu a to je teda bizar:)

Proste klasicka devadesatkova prestavba, polepy byly snad v kazdym cykloksefte.

0 0
    • Cen da H  

Muj Moser 51.151 na Suntouru vypada treba takhle, tak si to porovnej. Priklanim se k facku mocne prekopanemu s peknymi moserovskymi polepy.

0 0
    • Cen da H  

Jeste bych dodal, ze original Moser z Columbus trubek bude mit italsky zavit stredoveho slozeni, tzn. pravou misku u prevodniku s pravym zavitem. Tohle co vypada jako Favorit bude mit s velmi velkou pravdepodobnosti anglicky BSA levy zavit.

0 0
    • Lostmop  

Bizarní je ale výrobní číslo 58318643 usuzuji že první dvojčíslí je velikost rámu? Ikdyž favoritky tam mají rok vyroby

0 0
      • Aww  

Mám za to, že kdybys to obrousil, z toho shluku po 58 bude naznačené efko v kroužku.

Ornamenty spojující trubky jsou mufny a spíš než modelu F1 se podobají modelu z roku 58. Bohužel hodně upravenému, viz ty patky a tak vůbec.

1 0
    • Lostmop  

Taky jsem si všiml podobnosti s f1 podle těch ornamentů na rámu které spojují trubky

0 0
    • cibi  

Porovnej si mufny- dle mého stejné.

https://www.sterba-bike.cz/…-kola-archiv

Zadní patky mi připadají jako F12 special s odřezanými oky pro blatník.

1 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.