• OndyCZ

    Dobrý den,

    jsem zda na fóru nový a rád bych se zeptal, zda by se tady našel někdo, kdo se vyzná ve starších kolech a pomohl by mi s naceněním tohoto kola. Jedná se o kolo značky F.Moser s označením 51.151. Našel jsem někde na netu, že tyto kola jsou trochu vzácnější než ostatní podobné, a tak mě to překvapilo. Jsou jisté préminové edice, které mají více nálepek atd, ale nevím jak moc se celá tato „řada“ kol vyvíjela. Kolo máme již dlouho v rodině. Dřív se na něm občas jezdilo, ale nyní je pečlivě uschované a není vyžíváno. Všechno by mělo být původní.. Vše na kole je funkční a dle mého názoru bezproblémové. Rád bych toto kolo prodal, aby dělalo radost někomu dalšímu, ale nerad bych ho prodal pod cenou, protože každá zlatka dobrá na pořízení nového kola. Všem za názor a reakci děkuji a přikládám fotografie kola. V případě dalších dotazů můžu kolo lépe nafotit atd. Děkuji :)

    0 0
    • Vilém  

      Takovejch Favoritu s nalepkou Moser v devadesatkach jezdily tuny.

      0 0
    • kubad  

      F.Moser 51.151 – to na 100% není

      0 0
      • OndyCZ  

        Můžu se zeptat proč na 100% ne? Nevyznám se tak bych rád věděl tedy co to je.

        0 0
        • kubad  

          třeba podle délky zadní stavby, najdi si na nettu fotky originálu a naješ kopec dalších rozdílů

          0 0
    • OndyCZ  

      No díval jsem se a jako i kdyby to nebylo 51.151 tak ostatní co prodávají Moser cca za 5k tak mají stavbu kola stejnou. Nemají sice uvedené nikde jak já na těch nálepkách 51.151 ale přece jen to nějakou cenu má ne? Nebo se pletu? Není to dle mě jen nějaký polepený favorit.

      0 0
      • André Vebr  
        Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
        0 0
      • kubad  

        ty nálepky od pohledu nejsou originál, tlouštka/provedení

        pokud chceš prodat musíš prokázat co to je, tak se o to trochu zajímej, proč by ostatní měli dělat práci za tebe.

        z těch fotek cos dal se toho moc poznat nedá, hledej po rámu, značky, loga, ale s ohledem na to že je asi přelakovaný to bude těžké, mrkni na výrobní číslo zespodu na středu, to může lecos naznačit.

        staré rámy se na foru řeší často, prolez si ty diskuze a najdeš tam nějaké info čím se řídit

        0 0
        • OndyCZ  

          Neříkám že to má někdo řešit za mě, ale tak raději se zeptám a doufal jsem že někdo je dost rozumný a poradí a nasměruje. Netušil jsem že toto fórum je jedna velká komedie kde každý jen uráží a nadává a neporadí :) Ale tak příspěvek tady nechám třeba se najde někdo normální a ne jen samý troll a chytralek :)

          0 0
          • kubad  

            bohužel hned první odpověď cos dostal, byla asi nejpravděpodob­nější – asi se tě dotkla, jinak moc nechápu na co si stěžuješ, vysvětlení ti Vilem napsal

            ale ty si pořád meleš svoje

            0 0
      • Aww  

        A z čeho usuzuješ, že to není polepený favorit? Ono se těžko diskutuje, když dané kolo má všechny viditelné detaily (mufny podsedlové i hlavové, hák přehazovačky, držák na pumpu, vedení lanek (zadní brzdové i k přesmykači) jako favorit, jen ty v tom vidíš mosera, kterému ale žádný z těch detailů neodpovídá.

        Oproti nejvíc obyčejnému fávu má tohle aspoň vyřešené ty největší bolesti, tedy střed+kliky na 4hran a brzdy, i když obojí nízkou řadou shimana (300EX), a -možná- to má aspoň ráfky velikosti 622 a ne ten atyp 630. Tedy mohlo by to pro někoho být použitelné jako kolo na všechno a v pojízdném stavu by to mohlo dát litr, když se zadaří.

        0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • Aww  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
      0 0
    • meri  

      F. MOSER nikdy na sve kola nedaval komponenty Shimano, natoz SIS :)… tim nerikam ze by ram opravdu nemohl byt orginal. Jaky ty mas kliky, smyk, paky?

      0 0
    • Lance  

      Mel.sem za to, ze motylky byly na srotech. To se fakt davalo.i na takove kola? Kdyz favorizt uz mel rychloupinaky?

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.