• Ali.g.i1

Ahoj, jsem novým uživatelem této úžasné pomůcky. Mám na Vás jeden dotaz:

zajedu si nějakou trasu a tu pak použiji jako courses (virtuální partner). Mám zapnuté autopause když jsem někde stál na červenou, nebo jinde třeba na odpočinek, tak se mi to pak v courses počíta jako že se předjíždím třeba o půl kilometru, přitom jedu stejně a to i když čekam na stejném samaforu (kdyz v courses zastávím počítaní se také stopne ale když vyjedu tak začnu získavat metry vůči porovnávané trase…)

Díky za každou radu

0 0
    • Ali.g.i1  

Nikdo nemáte podobný problém, nebo jsem to jen zle popsal?

0 0
    • BB  

A nestačilo by vypnout počítání času během stání? Už si nepamatuji nastavení 705, ale určitě to tam je. Potom nebude brát v úvahu prostoje v původním ani v novém course

0 0
      • Ali.g.i1  

Ano to právě mám, ale právě v tom je ten problém. První vyjížďka trvá čistého času 60minut ale hrubého 90min.(Celkový čas zobrazený na garminu je 60min). Při srovnávací vyjížďce, ale jedu jako by proti hrubému času. To znamená pokud jsem se zastavil na půl hodinu v hospodě, tak při srovnávací jízdě budu půl hodiny najíždět metry. Když zastavim při srovnávací jízdě na stejném místě, zapne se autostop a jak se rozjedu tak opět budu najíždět.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.