DT swiss XRC100 race world champion edition , objevila se v bazaru údajně 500km jetá, doporučili byste mi ji na moje kolo? Případně nějaké zkušenosti z provozu (objektivní)? Díky
DT swiss XRC100 race world champion edition , objevila se v bazaru údajně 500km jetá, doporučili byste mi ji na moje kolo? Případně nějaké zkušenosti z provozu (objektivní)? Díky
Tak ono na jaky jiny, něž na něco jako máš ty…ale určitě si tuhostí proti Foxu pohoršíš…
Tím bych si zase až tak uplně jistej nebyl.
28mm nohy… Oproti foxce docela vyrazne!
Tome, šel by si do toho nebo ne? :), na tuhost ani tolik nehraju, žádnou divočinu nejezdím.
ja si ji chtel puvodne koupit… pokud bude vpohode proc ne… ale ,a titernou korunku a hlava na maxarim je docela velka… ten prechod bude takovej vselijakej…
Ozval jsem se mu, tak uvidím, až odepíše, jestli je v záruce a podobně, pak se rozhodnu. Koukal jsem na fotky mohutnějších rámů než je můj a docela to jde, asi si to dokážu na tom rámu představit. Vím, že moc lidí tady tu vidlici nemá, ale právě ti kdyby se chytli a napsali nějaký postřed, budu rád.
co jsem cetl na jinych forech, tak jsem nikdy zadnej extra problem nezaznamenal, teda krome remote locku kterej maji u DT nahouby… jinak co cekat od takovy vidle, rozhodne mensi tuhost nez u foxe, taktez urcite nebude tak zehlive, na druhou stranu je hezci a oproti te tvoji by mohla byt o 250–300g lehci…
Na vahách ji maji na netu 1250 +/- 10g, moje má bez ježka s 17cm sloupkem 1620g.
to je asi ta nejvetsi vyhoda, ja bych ji nejdriv zkusil… ale na druhou stranu ja taky koupil specifickou vidli o ktery vim kulovy.. takze pokud se ti libi tak proc ne, podle me pujde tak jako tak vpohode prodat za stejnej peniz…
Ahoj, já ji mám a jsem spokojen, ale já jsem divnej.
Byl si rychlejší, sem to pro jistotu hledal…28,6mm…:-)
ja jo
pisni uzivateli Dan.45 ten ji ma…
jestli myslíš ten inzerát na cyklobazaru, tak ten je mě sakramentsky podezřelý, bez fotky bez kontaktního telefonu.
ale k vidlici, mám odolnějšího bratříčka a celkem v pohodě, takže u téhle kromě menší! tuhosti v pohodě.
servis jen v Botticu a není nejlevnější, ale podobně jak u Foxe
Uvidím, v drém mejlu jsem ho požádal o přesný popis vidlice, její historii, záruka a fotky, tak uvidím, jestli se ještě ozve :)
čau, hey rozhodně bych se té vile nebál, naopak můžu ji jen doporučit, ale s tím lockem jsem už měl problém že občas zůstala tvrdá po uzamknutí a následným lock outu, jinak vidlice je to skvělá, hlavně design se mi neuvěřitelně líbí, nohy jsou sice jen 28,6mm ale v porovnání se Sidem, kterej má 32 se mi zdá tužší, už jen kvůli tomu že jsou karbonové tk se zdvihem 100mm nádherně tlumí nerovnosti, perfektně využívá celý zdvih !
ono tuhost hodně závisí na spoji těch dvou vnějších noh, neboli na podkově,a když jsem žkoušel jen samotné vnější nohy zohnout k sobě, tak se mi zdáli tužší než většina magnesiových
já jsem s ní velmi spokojen :)
taky bych ji chtěl:-)
Tys jí nefasoval? ;-)
měl bych?:-D
No a né? Dyť tě musí hamba fackovat, když jezdíš konkurenční značku…no i když o konkurenci, asi nemůže být řeč, teda…
pěkně si odpověděl:-D
mám ji na Sparkovi a je super. Vůbec mě nepřijde málo tuhá.