• Cejsi

    Čau bikeři,

    Potřeboval bych co nejrychleji sehnat drát do zadního kola Remerx Viking, rozměr 265mm(blíže ke kazetě), nevíte, prosím, o nějakém obchodě v Praze, kde jej prodávají, nemohu čekat, než to KupKolo nebo Remerx pošlou. Díky moc!

    0 0
    • palo7  

      prodejna RB, myslím že by je mohl mít

      0 0
    • Cejsi  

      Jen bych chtěl všechny majitele těchto kol upozornit na to, že od tohoto roku Remerx dal do prodeje nové dráty, které jsou o 0,725mm větší v průměru hned za závitem – bez jakéhokoliv popisu, že se jedná o jiné dráty, než byly doposud používané! Takže kdo má starší model(jako já), musí OFICIÁLNĚ podle Remerxu rozšířit díru pilníkem, či vrtákem na požadovaný průměr. Tato firma mě někdy opravdu udivuje..

      0 0
      • R4YNE8  

        Je to pravda.

        Jezdil jsem jak ty starší, tak teď ty nové a dráty mají upravený závit a hlavičku, jsou jiné niple a dávají se nové koncoky k nábojům.

        0 0
        • kubad  

          takže zase změna, jak je poslední roky pravidlem , no ale snad se jim to už konečně povede :D

          kola sou to vcelku fajn

          0 0
          • metr-x  

            Fajn kola by to byly, kdyby fungovaly a člověk by nemusel 3× do měsíce řešit prasklý drát. Měli to dotáhnout do top stavu a až prodávat. Takhle je to tragédie.

            0 0
            • Roman11  

              Mám je 2 roky, najeto tak 4000 km a zatím nepraskl ani jeden drát. Tak nevím, jestli jsem měl štěstí a nebo čím by to mohlo být. Ani jsem je neutahoval, žádné rozcenrování, zkrátka úplně v pohodě.

              0 0
              • metr-x  

                Mě tyhle kola prostě udivujou. Vozil jsem je, ale za pár měsíců šly pryč. Někdo s něma nemá problém. Viděl jsem i náboj prasklý napříč, dokonce myslím, že je tu někde na fóru fotka.

                0 0
              • kubad  

                známí má 2 páry jezdí pohodu a drží mu.

                kamoš na nich závodil a peklo :-( po 3 měsících letěli

                taky nechápu, totéž tady na BF část lidí v pohodě, část neustále problémy

                0 0
                • Roman11  

                  Je fakt, že jezdím taky pohodu, žádný skoky a tak. Žádných závodů se neúčastním, takže kola jsou asi dost šetřený, v porovnání s jinými.

                  0 0
          • R4YNE8  

            Jak jsem psal v jiným vlákně. Nemám s nimi absolutně žádný problém. Pro někoho to je jen blbý Remerx a tak se k tomu taky staví a kritizují je.

            Ani se starší verzí nebyl žádný problém, občas jsem musel dotáhnout nějaký drát, jinak jsem na ně nemusel šáhnout.

            0 0
            • R4YNE8  

              Snad jen ty polepy nejsou moc odolné. Ale na funkci to nemá žádný vliv :)

              0 0
            • jIrI___  

              No ono je spíš *******, že pověst Remerxu se prudce zhoršila po vydání Vikingů na trh. Předtím platilo, že dělá spolehlivé a pevné ráfky za dobrou cenu.

              0 0
              • JIRKAS57  

                Čauky

                To že se kvalita firmy REMERX prudce zhoršila,můžu jen potvrdi!!!!!!!!!!

                O firmě Remerx,konkrétně o rafcích Magic al,už nechci slyšet ani náhodou.Je to firma pro kterou máte cenu jen když chcete něco koupit,v okamžiku kdy tak učiníte,jste už pro firmu jen na obtíž,co se týka reklamace nebo jen komunikace!!!Koupil jsem si rafky magic al,čehož dodnes lituji,po ujetí asi 800set km,jeden měsíc používaní,mi praskl po obvodě zadní ráfek,některé špice byla dotaženy,nebo něčím zalepeny tak,že nešly povolit!Fokaní 3.5Atm,má váha 90kg,jízda převážně po cestách a šotolině,lesní cesty atd.Žádný ukrutný terén a sjezdy.Dále se mi povolil zadní náboj.Na to co popisují mám svědky a dokonce prodávající se sám nestačil divit a to ještě neslyšel reakci pana Hasíka od remerxu!!!Odpověď od remerxu:Za to si můžu sám,přefouklý plášť,jízda terénem,náboj prý v pořádku( půl centimetrová vůle ve směru od špic,svědek take prodejce při uplatnění reklamace)to že ráfek praskl po jednom měsíci používaní,prý není nic neobvyklého!!Rafek mi vyměnili a kolo přepletli,aniž by vyměnili podřené špice za cenu 890 Kč!!!!!!!­!!!!!!!!!Psal jsem odpověď a stížnost, kdybych nezavolal,tak mi sám VELKÝ pan Hasík ani neodpověděl.Asi remerxu zákazníci kteří mají problém díky jejich šlendriánství nestojí za to!!! Psal jsem pak ještě panu Danieli Remešovi na ředitele jsem totíž nikde meil nesehnal,nikde ho totíž neuvádějí,asi vědí proč,ale tomuto pánovi který je postaven určitě výš než pan Hasík nestojí nespokojený zákazník ani za odpověď!!!!!!!!! TAKŽE PÁNOVÉ,REMERX ANÍ ZADARMO,UŠETŘÍTE SI TÍM NERVY A SPOUSTU PROBLÉMU!!!!

                0 0
    • Cejsi  

      Já bych klidně překousl prasklý drát, je to můj první, ale spíš nechápu Remerx, že uvede na trh nový produkt a do popisku nic neuvede. Koupil jsem drát na Vikingy a až od nich se dozvídám, že je to na novější model. Ani na svém webu to nemají nikterak rozlišené..

      0 0
      • R4YNE8  

        Ten nový drát je kompatibilní se starým ráfkem a nábojem. Pouze se musí dokoupit správná niple ;-)

        0 0
        • Cejsi  

          Nemáš pravdu, ten drát má širší průměr, neproleze nábojem a tak se musí díra v náboji dodatečně rozšiřovat.

          0 0
          • R4YNE8  

            Já to tak mám řešené.

            Původní ráfky Viking, k tomu nové dráty, niple, podložky pro náboj (všechno pro rok 2012) a nebyl jsem od Remerxu upozorněn, že by se muselo ještě něco jiného dělat.

            Tak jsem měl za to, že je to kompatibilní. Tak to se omlouvám za mylnou informaci ;-)

            0 0
            • Cejsi  

              Přímo Remerx mi dnes poslal informační email s přílohou, kde popisují, že se musí díra v náboji rozšířit a opravdu musí, drát se tam prostě nevejde :-). Možná máš ještě nějaký jiný model, u Vikingů člověk neví, kolikátou verzi vlastně má a radši snad ani nechci vědět, kolik jich je..

              Teď předali můj problém přímo řediteli, jelikož jsem jim psal, že bych si tedy od nich nechal udělat celé zadní kolo(předělat na novější dráty a niple), ale dali mi standardní cenu dílů(1350,– Kč jedno kolo), jako kdybych od nich nic neměl a byla moje vina, že praskaj dráty. Tak jsem jim napsal, že jsem čekal, jakožto zákazník, který má od nich „vadný“ výrobek mi dají alespoň nějakou slevu. Tak udivíme :-)

              0 0
              • R4YNE8  

                Mně psal, telefonoval koncem minulého roku pan Ing. Petr Hasík a tvrdil, že se jedná o nový model 2012. Nevím, proč bych mu tedy neměl věřit.

                Přepletení jednoho kola s výměnou vyšlo na nějakých 800,–, měl jsem to za poloviční ceny. Od té doby dráty drží a jsem spokojený. Předtím jsem byl taky, jen jsem musel sem tam dotáhnout drát.

                0 0
                • R4YNE8  

                  „Jedna špice stojí 32 Kč, ale vy dostanete speciální cenu 16 Kč / ks

                  dále budeme měnit niple za niple modelové řady 2012 – jeden nipl stojí 10 Kč, ale vy budete platit 5 Kč.

                  0 0
    • okm  

      Ahoj, neválí se náhodou někomu dráty na Remerx Viking, délka 266 mm? Potřeboval bych jeden kus. Do Remerxu už jsem psal a zatím žádná odpověď.

      0 0
      • Vilém  

        Psat do remerxu, to je nekdy na dlouhy lokte. Lepsi tam zavolat.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.