• Abbe

    Zdar,

    potrebuju vymenit zadni rafek na silnicce a potreboval bych poradit, kde se da v Usteckem kraji vyplest kolo s rafkem Remerx Stormy, popr. necim podobnym s vybornou pevnosti a vahou do 800g (rad bych dvojite kaliskovani). Naboj mam vlastni, draty preferuju DT Swiss.

    Melo by to byt nekde mezi Decinem a Mostem vcetne (napr. Usti, Teplice, Litvinov, Bilina). Diky moc za tipy!!!

    PS: Jestli mate tipy na jine rafky s dobrou pevnosti (prosim ne kolo od traktoru), sem s tim. Dosavadne jsem mel Rigidu Chrinu, neni vylozene spatna, ale pri me vaze 92 kg a na rozbitych cestach me nepresvedcila. Rafky Stormy mely sveho casu dobrou povest, ale treba se na trhu objevilo neco lepsiho (?), treba pevnejsi slitiny. Jak jsou na tom vysoke rafky (mam u nich obavu o nestabilitu kola pri silnem bocnim vetru)?

    A.

    0 0
    • Abbe  

      Ted jsem si vsimnul, ze jsem do nadpisu natlacil Alex Rims misto Remerxu: samozrejme mam prioritne na mysli Remerx (Stormy):-).

      0 0
      • Tesi  

        hele nikdo tady nereaguje, tak se zeptám na něco já, mám v úmyslu si poskládat silničku, na bajku najezím cca 4kkm ročně a mám pocit, že bych chtěl po asfaltu jezdit trochu rychleji. Problém je v tom, že mám skoro 140 kilo(ač to tak z dálky nevypadá) a tak se sháním po komponentech, co by to vdržely a ráfků stormy jsem si už také všiml, že vzhledem k výšce by se nemusely hned zhroutit, poraďte mi někdo, jak by ste tohle řešili? Náby jsem myslel 340od Dt, ty by to snad mohly vydržet, ale jde mi hlavně o ráfky, dík

        0 0
      • Tesi  

        sorry, ne stormy, ale taurusy

        0 0
        • karel III  

          Mám Remerx stormy na předním kole cca 26000km zatím ok. Při nákupu se musí vybrat s co možná nejrovnější plochou brzdných ploch v místě spoje.

          0 0
      • Lance  

        jo pises alex myslis remerx?:)

        0 0
    • karel III  

      Rigida Chrina mi vydržela 4500Km vzadu a 12000Km ve předu potom byla popraskaná u vložek i na boku ráfku podle mě je to šmejd.

      0 0
    •  

      Jen počkej, Zající!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.