• PolsondeSide

    Ahoj,

    sháním něco do 2.000 Kč. Požaduji co nejmenší rozměry a uchycení na představec. Z funkcí potřebuji především běžné zobrazení jako tachometr o rychlosti a ujeté vzdálenosti. S GPS funkcí nepotřebuji žádné mapové podklady ale pouze funkci záznamu, kterou pak lze prohlížet v PC apod. Nejraději bych to řešil aplikací v telefonu, ale tam se bohužel potýkám s velkou nepřízní výdrže baterie. Díky za Vaše tipy.

    0 0
    • jirkous3  

      Pokud nepotřebuješ mít za jízdy telefon na příjmu, zkus napřed Endomondo v režimu Letadlo. Mně po třech hodinách jízdy vybije maximálně 8–10 % baterie. Xperia M.

      0 0
    • Sidewinder  

      Garmin Edge 200 z druhe ruky..

      0 0
    • Johnnyxjr  

      Mrkni na aukro jsou tam některé zajímavé kousky

      http://www.youporn.com/…ible-4-sc-2/

      0 0
      • Johnnyxjr  

        Soráč kliknul jsem vedle

        http://aukro.cz/…2202175.html

        0 0
      • Vilém  

        Neprijde mi to jako zajimavy kousek, na me moc velka umelina.

        0 0
        • Johnnyxjr  

          Jasně ale je to do těch 2 litrů já jsem dřív vozil 30 a taky v pohodě

          0 0
          • PolsondeSide  

            OK, a kdybych tedy řešil aplikaci v telefonu tak mám Endomondo, Sport tracker a Stravu, od aplikace potřebuji na Galaxy S2 aby zobrazovala pouze údaje jako tachometr a současně uměla provádět zázznam trasy, jenž pak mohu třeba v PC prohlédnout. Samotná navigace SmartMaps mi rychle vybijí baterii. Ideální by bylo, aby mi to udrželo alespoň 8 hodin.

            Zkušenosti?

            0 0
            • grim334  

              levnej tachac na riditka a zaznam gps v telefonu. Je uz jedno jakou aplikaci zvolis. Pokud trvas na vydrzi baterie pribal si nejakej malej battery pack a telefon na nej pripoj.

              Vozil jsem to takhle asi 2 roky a logoval trasu pres endomondo, nakonec me to prestalo bavit a koupil jsem Garmina 510 :).

              Endomondo ma usporny rezim pro trasovani, ale 8 hodin na baterku telefonu bude uz na hrane.

              Sice stoji vic, ale pro me byla zasadni funkce garmin livetrack kdyz jezdim sam, aby doma vedeli kde cca jsem. Vyresily se tim i otravne telefonaty v prubehu vyjizdky kde jsem a kdy budu doma :)

              0 0
              • AussigBiker  

                No a nebo zvlast bazmek GPS logger, maj na Alze, za me spokojenost. Hodim do batohu a neresim, zalezi jestli na to chces cumet nebo ne. Nabity to vydrzi dlouho.

                0 0
            • niky79  

              Jak tu lidi psali. Mobil zaznamenavajici trasu pres Endomondo a podobne, vydrzi dlouho, mozna i dele nez tech 8 hodin. Samozrejme nevydrzi, pokud mas soucasne rozsviceny displej, typicky na maximum, pak to leze rychle dolu. Ale na mereni rychlosti, ODO a podobne, je dobre pouzivat levny tachometr za par stovek. Kdyz to zkombinujes s mobilem treba v kapse, melo by ti to vyhovovat. Me to vyhovuje :)

              0 0
              • Smazaný účet  

                +1 souhlas, na kole tacháč do 500KČ, do kapsy mobil pro záznam trasy a navigování (Google maps bohatě stačí). Když je delší trasa mobil do držáku.

                0 0
                • niky79  

                  Minule jsem mel 6hodinovy cyklovylet, a popravde, nevim, jak moc byla nabita baterie, a jak moc byla po navratu vybita, ale na mobil jsem prubezne koukal xkrat a nepamatuji se, ze bych se pozastavoval nad slabou baterii.

                  0 0
                  • Smazaný účet  

                    Jj navigace na kolo je pro mě zbytečná, protože stejně mám mobil u sebe (pohotovost, pád atd.) Naistaluju si do něj co chci za navigaci. Držák jsem objednal nějaký z číny asi za 5Euro a pohoda.

                    0 0
              • jirkous3  

                Hodně lidí preferuje i Locus. Umí automaticky exportovat záznam do Stravy a přitom může sloužit jako offline mapa a navigace. Osobně s ním ale moc zkušeností nemám, raději používám papírové mapy.

                0 0
    • dede33  

      PO DLOUHEM HLEDÁNÍ JSEM NAŠEL SUPER APKU NA ANDROID..URBAN BIKER UMÍ SNAD VŠE CO POTŘEBUJEŠ

      0 0
    • MirkoCarver  

      Jako první GPS-ku jsem používal toto: http://www.czc.cz/…7169/produkt ,má vše co píšeš. Citlivost je podobná, jako u Garmina, který jsem koupil po něm, protože mě chyběla mapa :-)

      0 0
      • PolsondeSide  

        náhodou… ten Urban biker vypadá dobře a jednodušše. Pokud udrží baterii opravdu dlouho tak se mi to jeví naprosto ideálně. Však jsem kupoval za 1.500 Kč držák na telefon tak to rád využiji.

        0 0
      • File12  

        +1 taky jsem jí měl a šlapala pěkně

        0 0
        • PolsondeSide  

          Ten Urban Biker vypadá super, něco jsem s ním najel. V základu funguje jako lepší tachometr a navíc uloženou trasu lze pohodlně prohlédnout třeba v cykloatlasu. Měří celkem přesně a baterii žere minimálně. Snad jen škoda, že si nelze více přizpůsobit hlavní obrazovku a že uloženou gpx trasu nemohu ihned prohlédnout v mobilu. Má někdo zkušenosti s touto appkou?

          0 0
          • dede33  

            ja ji mám a super hlavni obrazovku?? mužeš změna barvy a pozadí stejně nej je bilí podklad a černé pismo,,citelnost na slunku jinak ty trasy v mobilu je nejaka apka na store ale ja doma pohodlně na www gpslog.cz

            0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.