Disk 180 mm xt vs. sintrovane platnicky BBB

11 nepřečtených
  • vitki

Mam nasledovny problem, prehodil som na brzdy xt dopredu sintrovane dosticky BBB (zlate) a po najazdeni nejaky cca. 400 km mam kotuc cely doskrabany. Predtym som tam mal organicke vydrzali cca. 1200 km a disk bol v pohode. Vzadu mam 160 mm a organicke dosky a je este ako novy:) Nemate niekto podobny problem s diskami? Niekedy hlavne pri prechode z asfaltu na sotolinu sa mi stava (hlavne ked je prasna cesta), ze brzda zacne strasne piskat a vydavat divne zvuky ako keby sa tam nieco zaseklo. Potom to povoli a dalej funguje uplne perfektne.

0 0
    • jIrI___  

Co to máš za kotouč? Jinak sintrované destičky vždycky ničí kotouč víc než organické.

0 0
      • vitki  

XT 180 mm CL.

0 0
        • Vilém  

Jak rika Jiri. Sintr desky proste vic opotrebovavaji kotouc.

0 0
          • vitki  

to hej, ale az tak? A ten druhy problem s tym zaseknutim? Ked zabrzdim tak to zahuci a zasekne sa to ako keby to narazilo na nejaku ryhu na kotuci

0 0
            • roud  

hele co máš napsaný na kotouči ??? nebylo tam něco jako resin only nebo not resin nebo tak něco už sem shimano kotouče dloho neviděl…

0 0
    • vitki  

Zaujimalo by ma ako poznam, ze kotuc je uz zbruseny, skratka, ze ho treba vymenit?

0 0
      • Twisp  
        • menší brzdnej účinek než na začátku
        • „schudek“ tam kde konci brzdna plocha desek
        • zacne smrdet oblozeni i pri kratsim sjezdu ;)
        0 0
      • faba  

Posuvkou?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.