destičky Shimano BR-M445 kompatibilita

11 nepřečtených
  • Mastr

Zdar, dotaz: která řada brzd. destiček Shimano je kompatibilní s BR-M445. V shopech nemohu destičky na M445 nikde najít. Díky moc.

0 0
    • Evilcleaner  

desky jsou stejné jako pro hydry 485/486, 525 a pokud se nepletu i 555. jinak shimano mechaniky mají taky stejné desky jako 445, vyjma 545

0 0
    • Vilém  

Od pohledu bych rekl, ze tam budou stejne jako na 525, 485 ap. Takez hledej desky pro shimano 525.

0 0
    • Mastr  

OK dík myslel jsem si ti podle vzhledu taky, ale jistota je jistota. Mám koupit origoš Shimana nebo je něco lepšího ?

0 0
      • Vilém  

Dobrou zkusenost mam s deskama Fastop. Organicky originaly od shimana nestoji za moc.

0 0
    • pepino  

Taky shánim do 486, hledej pod A2Z http://www.maniacbike.cz/…-Auriga.html

0 0
    • RendyD  

Kupoval jsem tyto

0 0
      • Mastr  

na ně sem koukal taky a jak držej a brzděj ?

0 0
        • RendyD  

Spokojenost, někdy při delším držení páky houknou, ale zatím výrazně nezvadly, úbytek směsi standardní, příště do nich půjdu zase.

0 0
    • devet  

Tak už jsi koupil a vyzkoušel? Jsem ve stejné situaci. Přitom brzdy Shimano 445 jsou na všech možných značkách. Specialně Haibike je dává do celé řady HT. A některým „podavačům“ není co věřit.

0 0
      • Evilcleaner  

montujeme je dost často jako základní hydry a za ty peníze to je super:-) bez přehánění;)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.