• potkan80

jaky je mezi nima rozdíl počítám s tím že 615 mají nějaký lepčí vychytávky ?

0 0
    • Chlebovnik  

Jiný třmen. Jiné desky – 615 jsou kompatibilní s vyššími řadami (SLX, XT, XTR) a také s ICE tech deskami. Jiné hadice BH59 vs BH90.

0 0
      • Strakááč  

mě se zdá že do 506tek už dávají ty lepší hadice BH90 brzdit by měli hodně podobně jen budou třeba o pár gramů těžší..

0 0
      • potkan80  

takze u tech 615 mám jako na výběr kombinace z vyce verzí kotouču .. nebo chapu blbě

0 0
        • Strakááč  

ne, můžeš tam dát jakejkoliv kotouč.. ale seženeš do toho deore třmenu lepší destičky nebo ták.. a na co to máš ?? moc bych tohle neřešil…

0 0
    • MatS  

Hele potkane, mne by spis zajimalo, kolik jeste vlaken chces zalozit na stejne tema. Shimano brzdy, Shimano kotouce, Tektro…

Rozmysli si co vlastne chces vedet a zalot jen jedno vlakno, kde to res. A pouzij hledani, tady uz o tom bylo popsano vic nez dost.

0 0
      • Vilém  

Divim se, ze maji jeste lidi chut reagovat.

0 0
      • puka  

Nech ho. Hledá brzdy, které nedělají zvuky

0 0
        • potkan80  

asi tak i když si myslím že to dělá kotouč takže chci vymenit komplet vše na brzdách prostě no … ja nejsem zas člověk co muže pořád laborovat brzdami … tak bohatej zas nejsem proste chci střed kde budu mít nejmín problémů na koutoče sem se tešil první kolo s nimi a hned sem sklamaný nojo jo můj problém měl sem jít asi rovnou do shimana no :-(

0 0
        • plzakj  

Tak to bude jeste vlakno na hadice, desky, kapalinu a na mravence.

0 0
        •  

Ja bych to udelal jednoduse. Proste jezdi bez brzd pokud ti vadi ze skripou a vydavaji zvuky… :-D

0 0
        • Strakááč  

to jako fakt ? :D :D :D tak ať ta brzdy namaže, ať nevržou… kdo maže ten jede přece.. :D

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.