• Řepa2

    Ahoj sháním kolo Cube LTD Race 2009 pokud možno s nějakou slevou. Hodně sem koukal na netu, ale moc sem toho nenašel. Může být klidně i ze zahraničí pokud se to vyplatí. Chtěl bych variantu bílo modrou. Můj mail je Reeper2@seznam.cz Pokud o něčem víte budu moc rád. Díky

    0 0
    • Nikovlas  

      Proč nechceš to letošní? Kvůli ceně, nebo je na něm něco zkaženýho? Jinak to loňské vlastním a zatím spokojenost… Kupoval jsem v Trinnity a ještě jsem dostal slevu – takže i to nový bys určitě sehnal o trošku levněji, než je doporučená – ty si ale asi představuješ ještě trochu míň – v tom nemůžu radit.

      0 0
      • Řepa2  

        Víc se mi líbí ta modrá barva a taky bych je rád sehnal jak píšeš pokud možno co nejlevněj. Kolik ti dali slevu, nebo za kolik se dá koupit ten poslední model? Koukal sem jen na netu takže nevím jak to chodí :)

        0 0
        • Nikovlas  

          Myslím, že tam měli zavedenou nějakou zákaznickou kartu, na kterou byla sleva myslím 10%. Ale ta karta byla za nějakej nákup nad určitou (poměrně vysokou) částku. Takže správně bys tu slevu měl dostat až na další nákupy. Ale on mi ji i tak nabídl a myslím, že to dělá celkem standartně, když si o to zákazník řekne – má s dodavatelem dohodnutou cenu, pod kterou to nemůže prodávat – aby ti mohl nabídnout lepší cenu, dá ti zákaznickou kartu. Tak to chápu já. Teď jsme na jejich stránkách nic o tý kartě nenašel, ale mylsím, že když se zeptáš na slevu, něco z toho bude. Já měl před rokem slevu dokonce 15%, protože zrovna začalo jít euro nahoru a bylo jasný, že i ceny půjdou, takže za platbu v hotovosti a předem (v případě zboží, které se objednává – třeba to kolo) nabízel slevu 15%. Takže jsem to měl loni za 24300,– – no nestěžuju si.

          Jo mimochodem – mě se ta modrá líbí, ale zpětně bych asi raději bral tu anodiaci – asi je to o trošku lehčí, ale hlavně – když vidím to barevný kolo, řeknu si – jó – to je pěkný – ale když už na něj koukám pořád, tak je to furt stejný – trochu takovej cirkus – ta černá je taková decentnější…

          0 0
    • Iceman.X  

      Zkus poslat poptávku sem http://www.velocentrum.cz/ ale loňské ti už nesežene…

      0 0
    • Vankelt  

      Zkus tady:

      http://www.obchodkol.cz/

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.