• Smazaný účet

    Velmi mile mě překvapily nové scrolly do přístí sezóny už za cenovku 2100 € člověk získá SLX a v tom i Rockshox ZEB. Sháním se po prvním Enduro kole a počítám, že s kolem budu hodně crashovat a chci koupit spíš něco, co vydrží a nebudu potřebovat z funkční stránky měnit bajk každou sezónu.

    Dotaz hlavně směřuje pro majitele CTM a hlavně Scrollů.

    Co mě zajímá je jak je na tom CTM lak co se týče kvality. Jak moc může vedení lan trpět, když je umístěné na spodní rámové trubce a jak moc náročné je to na čištění. Jsem spíš typ člověka, co nejradši nové kolo hned na nejkritičtějších místech oblepí ať omezím největší sekance a snadněji se kolo čistí.

    Díky za odpovědi

    0 0
    • HT Adam  

      Za tu cenu nic lepšího nebude, možná počkat na Qayron Carma 160. CTM na 2021 vypadají moc fajn. Když to řádně oblepíš, tak se není o co bát

      0 0
    • Tofifee  

      Mám model 2020 v barvě raw. Měl jsem pár crashů na šutrech a jen pár menších oděrků. Lanka zatím bez problémů.

      0 0
    • Ištván Hároš  

      Mám scrolla 2020 – vypadá mohutně a valí se jako tank. Jětě ho nemám pevně v ruce – potřeboval bych ještě poladit zdvihy a jejich průběh (zadek šel skoro na první dobrou – vyhovuje) předek se mi zdá hodně tvrdý, nechodí na max. můj odhad tak na 120mm – mám rezervu)

      Dolní rámovka je docela magnet na kamení, hlavně na menší kamínky – při přesunu po šotolině zvoní, pár stop v laku už je. Ty pláště vpředku jsou hodně zubaté :-) Lanka chrastí o sebe, ale mne to ne***e.

      Jen ta zadní brzda při silnějším brždění a dobržďování vibruje do rámu. Předek brzdí výborně (moje první zkušenost s kotoučovkama vůbec – 4píst)

      Váhu neřeším, chtěl jsem to na pohodlné ježdění hřebenovek a semtam flowtrail. Neskáču, neumím.

      Teleskopka je super, využívám hodně. Úchop je pro mne dost dobrý, kolo působí takovým delším dojmem

      Přední plášť se takřka nesjíždí, zadní – už je vidět těch pár asfaltových migrací.

      Řazení cvaká perfektně a na 1×12 se dá zvyknout, jen ten nejlehčí převod je těžší než u mé staré 3×9 – třeba mi to vylepší kondičku :-)

      To jsou mé dojmy

      0 0
    • BorisFR  

      Ja kdyz jsem ho uvidel, tak jsem predobjednal, pac za ty prachy podle me nic lepsiho nebude. Mam teda predobjednane L-ko, ale uvazoval jsem i nad XL. Moje vyska 180cm.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.