• Dread

    Potreboval bych to jako druhou vrstvu. Pod ní bude Moira mono. Hlavne potrebuju vysoký odvod potu, na kolo, bezky i beh… Teploty okolo nuly. Máte nekdo moznost porovnávat?

    Dík

    Anketa: Jako druhou vrstvu

    3x
    60%
    0x
    0%
    0 0
    • Paja  

      Zalezi na tom, jak moc jses zimomrivej, ja vozim cca 5–0 moiru duo, pod nulu (taky s ohledem na vitr,vlhkost) tenky fleece rolak (da se predpokladat, ze teplotne muze odpovidat mikrofleecu od Craftu nebo triu od Moiry). Pod to Moira UL apod., na to dres a vetrovku (tactel). Kazdopadne 1350 za mikrofleece od Craftu bych nedal, protoze po zkusenostech Polartec vs. nejakej no-name fleece za 1/2 cenu neverim, ze bude vyraznejsi rozdil proti nejakymu rolaku z hypermarketu temer o 1000 levnejsimu:-)

      0 0
    • jonys  

      Craft,Craft a zase Craft!Vůbec neváhej!V prádle jsou hrozně drazí a takový prádlo,co odvede pot už dneska umí kdekdo.Ale druhá vrstva,to už chce fištróna.Ještě se dá Sensor(říkala ženská),ale ten je chlupatější.

      0 0
    • K2  

      Vozil jsem duo, ale přešl jsem na trio (neobdsahuje bavlnu, takže nevlhne a nestudí když zmoknu, rozumně hřeje i když je mokrá, vlhká. Ještě vozím tenké triko s dlouhým rukávem s vyvýšeným límcem od Klimatexu (název nevím) U teplejších vrstev preferuju dlouhý střih, ať mi nefouká na záda a nevahrnují se rukávy, zip (alespoň poloviční) na odvětrání v případě, že příjde kopec, nebo je přechodná teplota, vyšší límec, aby mi nefoukalo za krk a nulový obsah bavlny, aby to nenavlhalo, když mi začne propouštět bunda a hřálo i vlhké

      0 0
      • Paja  

        Duo taky neobsahuje bavlnu, bavlnu obsahuje plyš.

        0 0
    • Mamut  

      Moira trio je rozumne odolna na vietor. Asi ako teplakovka, co mi presne vyhovuje. Takze okolo 0 vozim klimatexove triko (nieco ako Moira ultralight), na tom Moiru trio a potom uz iba nefuk vestu. A je to tak akurat.

      0 0
    • JIRA  

      Koupil si bych něco z nový kolekce SWIX. Už vyrábějí věci co se dají srovnávat i s CRAFTem.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse