• honzarb

    Ahoj, muzete mi prosim poradit naky pekny mtb trasy v okoli tohohle mesta? Idealne pekny chodnicky, singliky. V historii jsem toho moc nenasel, tak budu rad za kazdy tip… diky.

    0 0
    • Dunde.e1  

      Dolomity jsem si vloni prošel pěšky a byly to super zážitky, určitě doporučuji. Tam kde jsme chodili pešky, by to na kole nešlo, což by byla jistě velká škoda.

      0 0
    • RomanH  

      V roce 2012 delal Trek predvadecku prave v Cortine. Kluci z MTBS tam byli. Psal jsem jim s prosbou o GPS k temto fotkam, ale pry ho nemaji (on je tam na spouste mist udajne zakaz bikovani). Tak treba se nekdo chytne tady.

      0 0
      • Macik  

        No Cortina a oficiální trasy, to je trochu smutný. Před lety vydali jakousi mapku s obrázky hustých freeriderů, ale trasy plánovali po širokých šotolinách, kdy jedinej adrenalin byl sjezd v sypoucím se suťovisku, popřípadě jízda po trase vhodné pro trekingový kola. Určitě se tam dají najít hezký terény, ale chce to, aby někdo dal k dispozici to GPS. Někde jsem četl, že se dá jet údolím Travenanzes mezi Tofanou a Furcia Rosa, ale prej je to zakázaný a v tuto dobu tam bude ještě i hromada sněhu. Minulej tejden jsme v Cortině chvilku byli a sníh letos byl i tam, kde bylo jiný roky sucho. Takže když to beru celkově, když jedu do Cortiny, tak si kolo ani neberu. Vyblbnu se na feratách a tak.

        0 0
        • Japhy  

          Minulej prodlouženej víkend jsme tam trochu lozili po ferratách. Sněhu ještě 3 (_)(_), všecky chaty asi kvůli sněhu zabedněný, nikde nikdo. Takže na ferratky určitě přihoďte navíc pár expresek, pár metrů lana a kyblík nebo osmu na dojištění. Spousta úseků mělo lano pod sněhem.

          Jestli jedete „na divoko“, tady je tip na šikovnou „zašívku“ kousek od silnice leč za horizontem. 46.550522, 11.978386

          0 0
    • honzarb  

      Ok, zatim diky za info… s nakym extra terenem (cokoliv jinyho, nez sirokou sotolinu) pro kola tam teda moc nepocitam (stejne, po par dnech tam se pak presunujeme na Gardu, takze tam si to vynahradim:), feratovy sety beru, takze tam si dame hl. naky feraty… jedem tam az koncem srpna, tak snad uz bude po snehu:) jeste jednou diky

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.