Conti GP4000S II nebo S-Works Turbo?

15 nepřečtených
  • Mark-H14

Má zde někdo zkušenost s plášti Specialized S-Works Turbo?

http://www.specializedsvorada.cz/…ht-12–700×23

Schwalbe Ultremo ZX 195g, pomalu dosluhují (překvapivý nájezd zatím kolem 7800km!). Chtěl bych zkusit něco nového.

Měl jsem vybrány Continental GP 4000S II 205g, které jsou zde vychvalovány, ale na S-Works Turbo jsem slyšel také samé chvály. Údajně dokonce lepší než galuska atd. V obchodě jsem u 23mm verze navážil pěkných 190g, TPI 220.

Nevíte jak jsou na tom s výdrží? Defekty? Nájezd? Na stránkách píší doporučený tlak 115 – 125PSI. Moje FR Zero mají doporučený tlak max 113PSI, ale to je snad zanedbatelné, nebo se pletu.

Díky za váš čas.

0 0
    •  

Kamarád ho jezdí a je nadšenej. Jen ho jezdí cca 2 měsíce, takže výdrž, defetky a nájezd nelze hodnotit (zatím bez defektu).Svezl jsem se na tom asi 20min a subjektivně peckovej plášť. Jen tu cenovku bych na to svoje šmrdlání teda z kapsy za plášť nevytáhl.;-) Jezdím ty GP 4000s a spokojenost. Na nových kolech jsem sjížděl Mavic Yksion a taky hodně dobrej plášť.

0 0
    • Delkim  

nějaké bližší info:

http://www.slowtwitch.com/…14_3982.html

já osobně až dojezdím GP4000s 700×23 tak koupím GP4000s II 700×25

btw, loňský model GP4000s 700×23 se dal ještě nedávno sehnat do 700 Kč

0 0
      •  

Nechce se mi to hledat, ale na těch 25 už je cenovka taky dost přes litr, ne? Manželka je má, tak jsem si na nich dal švih a přechod z 23 na 25 by se mi asi taky líbil. Ale mám tu cenovou hranici někde na 800,– za plášť, víc mi už přijde sci-fi.

0 0
        • Delkim  

990 Kč

0 0
          •  

Já jsem tedy mizernej hledač, ale našel jsem vše přes litr nebo nedostupný. Stejně mám před sebou pár tisíc km do sjetí stávajícího obutí, pořeším, až bude aktuální.

0 0
        • OliVali  

Nedavno jsem koupil za 850 Schwalbe One v-guard v 25mm. Zatim super, ani jediny problem. Mate s nim nekdo vic zkusenosti?

0 0
      • Mark-H14  

Zajímavý článek.

0 0
      • Mark-H14  

No s těmi milimetry je to zajímavé. V 53×11 o tom byl také pěkný článek, že 25mm už snad vozí většina týmů. Já bych nejraději po staru koupil snad 20mm :) , ale třeba ten S-Works Turbo 700×24 bude fajn.

Continentály GP 4000 S II s červeným bokem stejně nikde nejsou.

0 0
      • Mark-H14  

Pochopil jsem to tak, že až Turbo S-Works model 2014 by měl být lepší než třeba model 2013.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.