• vrana38

    Caute. Trochu pozeram do nastaveni tohto cyklo-pocitaca, a ak som spavne pochopil,tak v nastaveni je potrebne zadat aktualnu nadmorsku vysku,aby od toho vedel vypocitavat nadmorske vysky…ako mam ale zistit tu aktualnu vysku,aby mi to ukazovalo presne? Ma tu niekto tento cyklo-pocitac..hm?

    0 0
    • StuntJ  

      Nebo někdo s navigací, některé ukazují nadmořskou výšku. Či se vyšplahat k nivelačnímu bodu, po krajině se jich válí plno a jsou celkem přesné :o)

      0 0
    • pepek  

      tady?

      0 0
    • StuntJ  

      Anebo ještě Google Maps  Na terrení mapě jsou okótovaná vrstevnice ...... :o)

      0 0
    • vrana38  

      A ma tu niekto s tymto pristrojom skusenosti? Ja to skusam cez jednu flashovu aplikaciu, a pyta ma tam az tri vysky,tak teraz neviem…samo si to vysku nedokaze zistit?:)

      0 0
    • MirkoCarver  

      Doporučuji přečíst toto :-)

      0 0
      • vrana38  

        Noo do keluuu :/…to snad nie.....pevne verim,ze mnozstvo tych,co si ho kupili a su sokojní,ze sa nevyjadrovali, inac by to nebolo dobre odporucanie :))…

        0 0
        • MirkoCarver  

          Je nutné ho koupit tam, kde jde snadno reklamovat, mému synovi funguje až třetí, ale ten je v pohodě :-)

          0 0
          • vrana38  

            Chcel by som sa Vas este spytat ohladom nastavenia tych nadmorskych vysok, ked ste spominali,ze Vas syn ma Sigmu, hoci neviem aky typ…tak neviem,ci mate s tym skusenosti,ale­..v nastaveni,py­ta az tri vysky, to sa ma robit akoze tak,ze mal by som s cyklo-pocitacom byt na 3roznych vyskovych miestach a tam si danu nadmorsku vysku nastavit do Sigmy,alebo ako sa to robi? Ani neviem preco,ja som si doteraz myslel,ze si nadmorsku vysku zisti sam…tak ako to je??

            0 0
            • MirkoCarver  

              V tom programu na stránkách Sigmy je chyba, zadání výšky nefunguje (pokud to od zimy neopravili). U přístroje máš možnost nastavit „domácí výšku“, kterou zadáš jen stiskem tlačítka, nebo můžeš zadat aktuální výšku ručně, nebo zadáním aktuálního tlaku přepočtenho na hladinu moře. V zadání aktuální výšky problém není.

              0 0
              • vrana38  

                Aha, DAKUJEM za info…kebyze mam tu Sigmu realne pri sebe, tak by som asi na to nejako prisiel sam.. 

                0 0
            • KAPLIS  

              Před každou jízdou by se měl výškoměr zkalibrovat. Dělá se to buď tak, že zadáš aktuální tlak, nebo aktuální nadmořskou výšku. Ty tři hodnoty co řešíš jsou na to, že si tam zadáš výšku místa odkud jezdíš a potom to jen před jízdou zkalibruješ na přednastavenou hodnotu. Do každé s těch tří pozic si zadáš hodnotu výšky místa odkud často jezdíš. Příklad 1– doma 250m.n.m , 2 – chalupa 370 m.n.m, 3 – milenka 140m.n.m. Nejde o nic jiného než paměť pro kalibraci, která má tři pozice, aby jsi to nemusel pokaždé zadávat ručně.

              P.S příští týden ho posílám na reklamaci :-) 

              0 0
              • vrana38  

                Vdaka, uz mam myslim v tom jasnejsie…s tou milenkou to bolo dobre :o))…hmmm,takze dalsi,co nema s touto Sigmou dobru skusenost :o/..takze ju asi ani nedoporucujes…mozem vediet,ze co Ti na nej nefunguje?

                0 0
                • KAPLIS  

                  Až bude fungovat tak jak má tak spokojen budu. Mám snímače na dvě kola. A je to fajn přehledné. Ten softvér je slabší, ale mě to stačí. Beru to spíš jako hračku. Blbne se mi čas. Už jsem ho na reklamaci měl, ale jen přístroj bez příslušenství a závada se neprojevila. Teď už vím kdy přesně to blbne a posílám to zpět. Musí být v držáku. Když sepne pohybové čidlo, začne to hledat snímače (synchronizace) a já s kolem netočím, tak to asi 3 min bliká. Potom se na různě dlouhou dobu sekne. Klidně i 5min. Po dobu kdy je zamrzlí tak stojí i hodiny a tím vzniká ten posun. Jinak vše ostatní funguje ok.

                  0 0
        • StuntJ  

          Já jsem měl se sigmou problémy, např.za deště se orosoval vnitřek displaye, jsem přešel na CatEye a od té doby mám klid .....

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.