• Suntour

Cao na mam starem Authoru vozim JUDY XC model 2000. Pruzina, olej (hydracoil). No a koukam po nové vidli. Určitě tady 100× propíraná věc:-) Jaká vidla by slušně zastoupila mou starou, ale super vidli JUDY :-)?

0 0
    • Vilém  

A to se ptas? S tvym nickem? :)

0 0
    • scret  

a kolik do toho chces vrazit?kolik vazis?jakej styl jezdeni preferujes,jakej chces zdvih? atd.atd.

co treba Marzoka MX comp?levna,rekl bych kvalitne fungujici vidle,ale je to vzduchovka…

0 0
      • Suntour  

vrazit 5000 maximalne…va­zim 75 kg…co se zdvihu tyce si myslim ze dulezitejsi je charakteristika pruzeni nez zdvihy…jezdim XC…bohuzel prehled o vidlích u me ustrnul kolem roku 2000…:-(

0 0
        • scret  

5000,– vau,no zkus projet historii… nevim jak jsou na tom Suntoury,upravovany Milanem…

www.tuning-test.cz

mrkni na jeho stranky,prip. mu napis… funkce jeho vidlic je prej vyborna,sam jsem teda zadnou jeste nejezdil,ale nebranil bych se tomu…

0 0
      • coyot  

Ja jsem na svoji singlespeedovou Konu ‚98 misto Judy dal Marzocchi MX Comp (‘04), je to pruzina & olej, ale je OK a byla nejkratsi v porovnani s rozmery Judy… mam ji na fotkach dyztak

0 0
    • Mamut  

To iste som riesil presne pred rokom. Vzal som vzduchoveho Recona a nie je to zla vidla, ale znacne stuplo moje hodnotenie Judy XC 2000. 6 rokov stara vidlica je stale bez vaklu a nedostizna v citlivosti chodu a vyuziti zdvihu.

0 0
    •  

Judy is back

http://www.bikeandride.cz/…y-rs-my2018/

0 0
      • Evilcleaner  

jojo, kdo by nedal přes deset tisíc za vidli s třicítkama nohama. RS evidentně neví jak vylepšit topmodely, tak dělá aspoň zbytek řady horší.

0 0
    •  jarek1  

Musíš dost hledět na to, aby ses trefil do vzdálenosti střed předního kola – hlavová trubka. Já jsem takhle „nahradil“ poškozenou Judynu 2000 za SNToura se zdvihem deset, ale se zmiňovanou vzdáleností okolo 15 cm a kolo se stalo neovladatelným. 3 cm rozdíl je až dost.

0 0
      •  

datum ;)

0 0
        •  jarek1  

'jsem si nevšim, ale po deseti letech se mi položky (všechny) ukazují žluté, i když přibude jenom jedna. Dám si pozor.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.