Co si o cyklistech a jejich výkonech myslí necyklisté?

11 nepřečtených
  • Stereo

    Vážení, doporučuji si přečíst diskusi k článku na iDnesu, který informuje o titulu Kaňkovského v omniu na dráhařském mistrovství světa na Mallorce. V životě jsem sice dráhu nejezdil. Vnímám ji ale jako něco co do cyklistiky patří. Komentáře většiny lidí v té diskusi mne ovšem rozhodně pobavily a přemýšlím, jestli taky trochu neznechutily.

    sport.idnes.cz/kan­kovsky-je-mistrem-sveta-v-omniu-duc-/sporty.asp?c=A070329_­141443_sporty_rou

    0 0
    • orca  

      nevím proč se vzrušuješ – na idnes je okruh lidí co komentuje fše a je ouplně jedno jestli tomu rozumí a nebo ne – v práci je nuda tak co … Buď v klidu tohle ocení jen odborník …

      0 0
    • RUMcajs  

      Se bez zeptat na fotbalovej stadion a oni ti fanousci odpovedej :-)

      0 0
    • volvej  

      To jsou většinou lidi, co to ho v životě moc nedokázaly a tam si léčí svý mindráky. Nijak se timhle nevzrušuju. Prostě je to člověk, který něco dokazal a proslavil českou republiku. I kdyby to byl hráč piškvorků.

      0 0
      • kámen úrazu1  

        nemůžu si odpustit poznámku k piškvorkám, holt jsem XOX maniak, i když posledních několik let už aktivně nehraju. Je to na myšlení težká hra. :-) Fakt. Když hraješ s dobrými hráči, jakože jich pár v ČR už je. Pravděpodobně to ale nebudou vaši/naši kolegové v práci, škole, hráči na atlasu, centru.cz… :-) Kromě pár vyjímek na českých hráčských serverech nejsou. Dokud jsem před lety nepřičichla k škvorkám více, nevěřila bych. Klasický, dalo by se říci „český“, pišky těžký nejsou, pro nezačínajícího hráče jsou navíc vždycky prohraný, pokud začínající sám neudělá chybu. Ale existují i pišky méně nahrávající začínajícímu hráči a celkově s trochu odlišným stylem hraní (začátků apod, tzv. gomoku) a dokonce mistrovská varianta pišek (renju), kde se musí počítat se spoustou zakázaných tahů, faulů apod.

        0 0
    • kolombo  

      Docela lituju toho novináře, který jednou za čas musí projít ty diskuse a vybrat z nich něco na zveřejnění.

      0 0
    • Volf  

      Pro ty kteří neví co je omnium a vrozená plachost jim nedovolí se zeptat: olomoucky.denik­.cz/olomouc/spor­t_wo/kankovsky_ms070302­.html Já to teda slyším prvně v životě:-)

      0 0
    • Alty  

      Mistrů světa v cyklistice máme za poslední roky kupodivu docela dost, ale novináři a reportéři nám to skoro tají. Když se nějakýmu čutálkovi na louce shrne ponožka sou toho ale plný noviny. Nechápu…

      0 0
      • pepek  

        A co teprve, když čutálista jde do bordelu-to je na národní referendum, jestli mohl, nebo nemohl.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.