• kesu

brouzdal sem na netu az sem narazil na predstaveni GT popsane na ivelo.CZ www.ivelo.cz/…-fox-shimano V kostce:

• na pristi rok karbonova Idrive 4 i s karbonovou zadni stavbou
    • Idrive 5 nahrazen modelem se zdvihem 150mm ve dvou modifikacich jak pro vidlice se 140mm tak pro vidle se 160mm.

Podle meho docela zajimavej progres.Pokud budou drzet stavajici cenovou politiku urcite pribude na trhu s FS silna konkurence.co vy na to?

0 0
    • dieegoo  

Nevypadají špatně, ale nechápu, proč se zbavují i-Drive 5 se 130mm… Teď bude mezi řadama stejná mezera jako u giantu mezi trancem a reignem :/

0 0
      • kesu  

zase tech 150mm pri rozumny geometrii je na nezavodni XC v pohode..

0 0
        • dieegoo  

To posoudit nemůžu, ale myslim, že na to bude nadávat spousta lidí.

0 0
      • dada  

jenze marathon (byvala ID4) bude mit 120mm---a je po problemu!

0 0
    • game_over  

no radsi nerikam nic a zacnu setrit :)))

0 0
    • Alty  

I Zaskar bude z uhlí, no škoda že sem si hi zrovna pořídil. Ale jsem spokojen.

0 0
    • marapara  

Biky jsou to nádherný, ale docela mě taky mrzí ta mezera ve zdvihu. Idrive 5 mi přišel celkem pohodový a teď mi bude chybět. No uvidíme, chci jej kupovat koncem sezony.

0 0
    • Lance  

v sobotu v dolnim Benesove je testovani techto kol, vyssi modely

0 0
    • Lister  

mě se líbí, chvíli jsem se mlátil do hlavy, když jsem si přečetl, že Maraton bude mít zdvih 120mm a já si objednal něco jiného, ale pak jsem pochopil, že to je jen vepředu a začal mít naopak radost :o)

0 0
      • marapara  

A zdvih vzadu bude stejný? 100 mm ?

0 0
        • Lister  

tak jsem to z článku pochopil.....psali že se zvišuje zdvih na 120mm a tím se stává geometrie klidnější…což by odpovídalo.....

0 0
    • HastySnail  

luxus :) docela by me zajimalo o kolik se zvedne cena u tech karbonovejch zaskarů…

0 0
      • kesu  

zaskar by mel stat podobne jako scale 30 a ten drazsi asi jako scale 20..

0 0
        • HastySnail  

to nezni moc pozitivne :) ale dik za info

0 0
          • kesu  

tak za celokarbonovy HT 60tis je pomerne obvykla cena.nicmene technologicky ty karbonovy gt nejsou zrovna spicka

0 0
            • fífa07  

GT neznám ale Scale 20 mne ohromil, každýmu kdo váhá vřele doporučuju, stojí to za to :-)

0 0
    • Kero  

Keby som mal prachy a nebolo by mi ľúto zbaviť sa mojho terajšieho biku tak by som určite neváhal. Teraz je tá zadná stavba úplne perfektná a keď je na tlmiči propedal tak nieje o čom rozmýšľať.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.