• vasek80

    Má někdo tento cyklocomputer, nebo měl jej někdo? Dnes jsem jej koupil, jak jsem psal ve svém vlákně. To jsem bloknul.

    Pekelně v jeho funkcích a nastaveních plavu. Měl jsem vzít Sigmu :-)

    V nejhorším to půjde na Aukro.

    0 0
    • Shadow.1  

      to zvládneš… dej tomu čas…

      0 0
    • Vilém  

      Zas tak strasny to neni. Stahni a nastuduj si navod. I kdyz v tom ceskym od Pellsu jsou nejaky chyby, takze je dobry to kontrolovat v anglickem originale.

      0 0
    • vasek80  

      Tak jsem si pořádně pročetl českej návod a už mi to začíná do sebe zapadat.

      Chtěl bych se zeptat jak funguje a jak jezdit podle toho CICLOinZone. Zapnul jsem jej, měřilo mi to 5 minut minimální tep a klesl jsem na 58. Maximální tepy mi to nastavilo 164. Jenže 164 je hranice kterou pokud bych nepřekračoval se nesvezu. Co mi tou maximální hranicí 164 chce computer říci?

      Jen pro představu. Jel jsem včera okruh 30km. 7 km piánko na rozehřátí a pak s kamarádem 18 km v plném nasazení a zbytek zpět zase v klidu. Tepy v kopcích pořád nad 170 a v dlouhých a krutých stoupáních třeba i pár minut kolem 180, přičemž maximum bylo 186, takle jsem byl schopen jet 50 minut a cítil jsem se dobře. Je mi 31.

      Jak mám dále pracovat a jezdit s tepákem? Mám si zvednout tu maximální hranici co mi vypočetl computer ze 164 někam k mému maximu?

      0 0
    • vasek80  

      Psal jsem na Pells a odpovědi se mi nedostává.

      Chci používat HAC4pro i na druhém kole a zajímalo by mne, jestli tento vysílač bude komunikovat i s HAC4pro. Na stránkách Pells píší jen HAC4 nikoli verze pro a jiný vysílač přímo pro HAC4pro na stránkách nemají.

      0 0
      • blisterexist  

        jj bude, mám tu jeden uplně nový navíc, kdybys chtěl

        0 0
        • vasek80  

          Díky, já z jejich shopu budu brát víc věcí, tak to budu mít při jednom poštovném. Pokud by ho snad neměli skladem tak se ozvu.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.