ciclomaster 434 - montáž vysílače

6 nepřečtených
  • Pijer

V jaké poloze patří vysílač na vidlici? Má být před nebo za vidlicí a tím krytem baterky nahoru nebo dolů? Nikde jsem na něm nenašel žádnou šipku.

0 0
    • minikin  

Najdes v inych manualoch tej istej znacky (aj ked je cudne, ze v CM434 to nie je), napr: web63.www.hos­ter03.de/ciclos­port.de/system/lin­kdownload.php4?mo­dule=download­s&itemid=21&id=0

0 0
      • minikin  

Plochou stranou vysielaca ku kolesu, kryt baterky hore. Uprednostuje sa prava noha vidlice z 2 dovodov:

1. na pravej nohe ho mas viacmenej pred vidlicou co znamena, ze nejaka nahodna vetvicka, papek alebo klacek zatulany do miest medzi snimacom a vysielacom by nemala narobit tolko skody, ako keby bol vysielac na lavej nohe a musel by byt otoceny za vidlicou …
        2. na lavej nohe dole je kotucova brzda … musel by si ho dat trocha vyssie.
        0 0
        • Pijer  

No tak jsem si to myslel, ale přišlo mi divný, že je ten kryt baterky nahoru a dole je to uzavřený. Když do toho náhodou nateče voda voda, tak tam zůstane, když by to bylo obráceně, tak kudy natekla, tak by zase vytekla.

0 0
    • Loner  

Doporučuju až nahoru napravo pod Včko. Budeš – li jezdit v mrazu, na sněhu, v lese plném větví, vydrží možná jednu sezónu bez poškození, vlevo je po něm asi hned z logiky směru otáčení a protisměrné polohy snímače. Měl jsem ho a už nikdy bezdrát.

0 0
    • minikin  

Nahodou som nasiel toto:

www.bike-forum.cz/…03183554.jpg

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.