• navikin

Můj starý dobrý kompjůtr Ciclomaster CM 414 Alti M zničehonic přestal zobrazovat cokoliv. Výměna baterky v budíku i ve vysilači nepomohla, displey je stále je šedý. Co s tím, máte někdo nějakou zaklínací formuli, nebo jiný trik jak ho vrátit do práce?

0 0
    • Shaddy  

Může to být cokoli od utržených kontaktů na displeji až po poškození elektroniky v důsledku zatečení vody…na tohle není jednoduchá rada.

0 0
      • navikin  

Divný je že zkolaboval spíše ze slunce a tepla. Já si dal pauzu na kopci Zvíčina za absolutního azůra. On asi taky (nikým nedovolenou) a už nikdy nenaběhl. AC jsem po výměně baterky týral taky – nic kromě probliknutí nějaké změti číslic na dobu kratší než pikosekunda. Od té doby již jen šedé nic!

0 0
    • retro  

AC tlačítko na zadní straně budíku – stisknout – nepomáhá?

0 0
    • MartinXC  

pokud nepomohlo vyměnit baterky, může za to vlhkost uvnitř, která způsobuje velký odběr proudu, jehož ty baterky noc nemají… nechej vyschnout pár hodin na slunci a zkus baterky vložit znovu.

0 0
      • Glum  

To by mohlo být, kdyby zhasl následně po nějakém prolití. Můj CM 414 kdysi zhasl po lijáku stejně, teprve třetí den sušení znovu naskočil (digit desetin km/h u měření rychlosti ale chcípnul navždy, naštěstí jen tenhle).

0 0
    • kubad  

Asi poslední řešení – vozí je do CZ Fa. Pells. www.pells.cz mají tam i servis tak je zkus kontaktovat , třeba poradí popř opraví.

0 0
    • Honzas  

v souvislosti s ciclosportovejma masinkama tu pomocnou ruku nabizel pavelsacha (± takhle nejak ten nick byl).

0 0
      • navikin  

Díky za rady, zkusím se doptat doporučených mechaniků.

0 0
      • navikin  

Hledám Pavla Sáchu – Pells dodržel tradici absolutně nevstřícných lidí a chtějí po mě rovnou nehorázné prachy za nový komp., tenhle můj telepaticky a ze zkušenosti odsoudili do krematoria. Pavle pomoz!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.