• Splinter

    Něco jako variace na téma: Jak jsem jel z Bukárny:) Tak dneska sem se jel vyjet s tím, že se zastavím na Bukárně…Dojel sem tam, dám si 11°ku, v tom dojede Slou a už je to v pr..:-) Tak sme si pokecali, dali ještě 2 a hurá domů… Modrá do Ochoze byla supr jezdivá, jako vždycky… Pak se vyškrábat z Ochoze nahoru na žlutou směr Klajdovka, dobrý.. Asi v polovině sem se trhl, že si sjedu žlutou do mariánskýho.. Rozloučil sem se se Slouem /chrťák jak poleno:-) / a odbočil doleva… Kousek po rovině mezi stromama na pěšince a pak hurá dolů takovej technickej jezdivej úsek mezi stromama, pohoda. Zatáčka doprava, malej hop a pokračujem 45–50km/h pořád dolů… V jedné levé zatáčce sem škrtl pedálem o kořen či co, málem polet, ale ustál sem to:) Následuje poslední sešup s táhlou levou zatáčkou k potoku přes který vede most.. To už sem měl v krvi tolik endorfinů s adrenalinem dohromady, že sem si hulákal jak to k…rva jede a je to paráda.. Na mostku 2 starší pánové pokyvovali hlavama a hrozně se smáli:)

    Krásnej to sjezdík…

    Proč to píšu, ani nevím:) Máte taky svoje místa, který se dají jet 100× a baví čímdál víc?:-)

    0 0
    • pepek  

      No to budou spíš ty jedenáctky. Sem se taky kdysi dávno takhle rozjařil po červené z Babího lomu až k tomu schodu v polovině sjezdu. No a pak jsem měl hrozný podlitiny na zadní straně lýtka, takže jediné vysvětlení je, že jsem letěl hlavou dolů a nohama se praštil o strom a sesul se k zemi. Eště týden jsem nemohl spát. Zpětně jsem si vzpomněl, že jsem dal vždycky ve Vranově dvě pivka na rychlo.

      0 0
      • Splinter  

        Nene.. 11°ky byly fajn, ale ten sjezdík mám rád odjakživa… a s těma novýma koolstopama se to dá jet víc na hraně:-) Paráda:-)

        0 0
        • pepek  

          Furt ty kulstopy, při Tvojí váze bys musel zabrzdit aji dřevíčkem :-) Teď už to stejně není ono, s pevnou vidlou a kantikama-to byly endorfiny, když sem dával nějaký rychlý, pěkný sjezdík, tak jsem si někdy říkal: tohle dobře nedopadne… a dole se mě často klepaly ruce :-)

          0 0
    • Jaroslávek  

      To je škoda, že jsme se minuli, dorazil jsem po obědě se ženuškou. Jinak moje oblíbený místo (kde zatím nepadám) je žlutá v Zamilcu.

      0 0
    • Excel  

      „To neděláš dobře Jaromíre…“

      0 0
    • jonys  

      Ty,Splintere,u tebe ten alkáč vzbuzuje „psačku“,ne?Viz debata „Splinter je…“-tos taky musel mít pěkně naváto!Ovšem 3 11-ky není zas tak moc… Radši vošéfuj to uzený! Jinak:sjezdíkem z Helenčiny studánky k pryglu nepohrdnu nikdy :-)

      0 0
      • Splinter  

        Já sem to myslel jako námět aby se každej rozepsal kterej sjezdík je „endorfinovej“:) Akorát se to nechytlo.. A nějak sem to musel zaobalit..:) 3× 11° není nic, tomu věř:-D

        0 0
        • pepek  

          Sem to dnes EXPERIMENTÁLNĚ prověřil a závěr zní: Byly to ty jedenáctky. Bo jsem to zkusil naopak: napřed žlutá a pak piviska a ve sjezdu se množství endorfinů neuvolnilo v míře větší, než obvykle. Rozhodně to nestačilo na hlasité řvaní (to bych to musel jet asi poprvé). Potvrzení opačným pokusem: tzn: napřed piviska a pak sjezdík jsem z bezpečnostních důvodů neprovedl (nemám zrovna na novýho spešla :-)

          0 0
          • mastihuba  

            mě tam vadí ten prudší úsek zbytek je takovej pěkně jezdivej. Dyby tam byly po vrstevnici udělaný 3serpentýny, tak by to byla značka ideál. Nevidim nic suprovýho na tom jet na brzdách kolmo ze stráně.

            0 0
        • Běžec  

          Já mám rád taky zrovna tenhle…akorát naposledy tam bylo několik popadanejch stromků, jeden jsem odklidil a pak vzhůru dolů :) a taky od Obřanskýho hradu dolů.

          0 0
          • pepek  

            Jo eště jsem tam dnes potkal turistu, jak tlačil kolo do toho kopca za tím skokánkem a ptal se mně, zda se tudy dostane k Muchově boudě. Nějak dlouho nechtěl uvěřit, že by se měl vrátit.

            0 0
            • Běžec  

              O víkendu jsem tlačil kolo z vyhlídky na Horneku (ne, to šutrovisko fakt nevyjedu) a v prostisměru pár a on se ptal, jestli je to tudy správně na Hádek – tak jsem řekl že přes vyhlídku jedině pokud jsou hodně dobří sjezdaři a poslal je na tu žlutou, jak dopadli tam, nevím :)

              0 0
              • pepek  

                To víš, jestli měli TO horský kolo ze Sparu, tak s tím sjedou fšecko. Má to totiž aji dvoukorunkovou vidlicu a to Ty asi nemáš, takže se právem cítili být lepší a nevěřili Ti. V sobotu jsem zase potkal skupinu turistů (asi 6 kusů) u Býčí skály a že jestli mají jet po té modré značce :-)

                0 0
    • Splinter  

      Tož pepku, dneska 3 × 11° a žádná euforie:-P Ale jelo se fajn:) Na Buku nikdo skoro:)

      0 0
      • Jaroslávek  

        Samotnýmu by mě to ani nechutnalo. Nekecej, že tam nebyl ani pan Mastihuba. Že voni sou v tý Albánii !?

        0 0
      • pepek  

        Sem tam byl v uterý a musel jsem si otevřít vrata, byli tam jenom dva turisti. Ani guláš neměli, polífku dostal poslední ten turista přede mnou. JEDNA jedenáctka a musel jsem si dávat bacha, abych nespadl. Holt nemám ten tréning.

        0 0
        • Jaroslávek  

          Tam to tepe asi jen o víkendech, je otázka, jestli to není na škodu. Jo, v únoru, to byla idylka !-)

          0 0
      • rock  

        … jsem se tam byl k vidění ve čtvrtek a v sobotu. V pátek nee …

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.