• banton

    Jak se vám líbí tento časopis??Jako fotky Markéty Navrátilové jsou moc pěkné..celkově ten časopis vypadá trošku k světu. No malinko to kazí ten Hervis žhe konkurence..:) Ne sranda..co by jste na něm změnili třeba? PS: Nechci se chlubit ale na 48. straně..jsem krásně vyfocenej…Tronda

    0 0
    • pop  

      nejsi ty tak trochu narcis? :D Je pěkný,že to posílaj zdarma, ale nic pořádnýho tam není, takže asi tak…

      0 0
    • Mike TB  

      Prolistuju za 5 minut a letííííííííí :)

      0 0
      • pop  

        do koše na papír :))

        0 0
        • Mike TB  

          Jo presne tak. Informacni hotnota temer nulova a navic sama sebechvala. Je to dobry nosic reklamy, to je fakt. Mozna kdyby tam byly vysledky, tak by byl duvod to schovavat.

          0 0
    • Sobi  

      No to teda nevím… fotografie Martiny Navrátilové a pěkné? :-O To snad ne! Fotí naopak příšerně! Zásadně fotí bikery ze strany stínu, v protisvětlu, o perspektivě ani vedení fotografie se nedá mluvit, a o nevypíchnutých rušivých objektech ani nemluvě. Jediný art co používá je 18mm objektiv. Prostě jedna fotka jak druhá… Jediný co má je ta možnost fotit zajímavý akce. Na to že má neustále na krku dva EOSy D1 s "L"kovýma objektivy tak ty fotografie jsou na úrovni kapesního olympusu.

      Člověk který fotí pěkně a zajímavě, hraje si s fotografií je Robin Trnka ( Velo ) to je radost se dívat na jeho fotografie. Jsem rád že už ve Velu není tolik rušivých fotografií od MN.

      Jinak tenhle časák kolopro… zrovna leží na záchodě mezi dalšíma reklamníma letákama, ale objektivně si z tohodle posledního čísla i něco přečtu ale v " " :-)

      0 0
      • rasto  

        tak to jsi první kdo nadává na fotky Markéty Navrátilové! ale po té, jak jsi se projevil u Terezy H., beru Tvé slova na lehkou váhu. ps: jestli to na její pracích nevidíš, jde o jednu z nejuznávanějších světových fotografek věnujících se focení cyklistiky.

        0 0
        • Meesha  

          neni to snad jedno jestli to foti holka nebo kluk? :-) Zrovna ve fotografii bych rek, ze je to sumak, ikdyz ty Marky nejsou nejlehci no :-) Par hodin takovyho foceni a navic jeste ve stresu cloveka dokonale odrovna. Osobne Marketu uznavam, ale i v jejim portfoliu najdu fotky, ktery bych osobne moh nazvat ne moc povedenyma. Ostatne jako u jakyhokoliv jinyho autora snad. Ne vsechno se vsem musi libit a maji na to pravo…

          0 0
          • rasto  

            no, jedno to je. nicméně, vyjadřoval jsem se k Markétě, pro jsem psal, že se jedná o jednu z nejlepších cyklofotografek a ne cyklofotografů ;-)

            0 0
            • Sobi  

              Její nej chybou je to že už fotí seriově… 2–3 typy záběrů a vše znova a znova a znova. Je sice pravda že to výsledek má… poznám její foto okamžitě. Na jejich fotkých nenajdu nic moc zajímavýho, něco novýho ikdyž z toho posledního se mi teda jako jediná fotka líbí ta siluetní v protisvětle ( ikdyž by snesla malé oříznutí – buď přiznat levého bikera nebo ho vypíchnout ) ale ta silueta se sochou je pěkná a dokonce i ten balonek celkem opticky vyvažuje to slunce… jinak ostatní je taková nemastná-neslaná

              Jo a RT má teď pěknou fotku na začátku Vela… ta mě v táhla do děje…do jízdy bikera! :-)

              0 0
        • Sobi  

          Jj je to samé, blahořečení někoho… a přitom je takových jiných a dobrých lidí… např. jsem dával Robina Trnku, ten fotí pěkně x.krát líp než MN. Vsadím se že kdyby měl foťák a optiku a motocyklistu a doprovod a tu příležitost fotit kde ona… no určitě bych se těmi fotky pokochal!!! Narozdíl od MN. V porovnání s příležitostí je výsledek slabý. Zato RT má krásnu hru světel, barev vzájemnou vazbu prvků na snímku, kdyby nafotil Olprana na hlaváku, věřím že bych se na to dokázal koukat hodinu! :-)

          jj, je to stejné masírka v mediích jak je někdo nej..tak, nej…onak, nej…uplně, ale podle mě tohle vše uráží ty ostatní…

          Jo a k TH teď jsem jí zase viděl na další reklamě na AlpinePro, jen by mě zajímala jestli na té reklamní fotografii na ToiToi kde je vidět jenom noha jezdce je taky ona! :-)

          Ano projevil jsem se, protože nesnáším takovýhle blahorečení na základě nějaký masírky v mediích. Je spousta lidí co kdy něco dokázali a dokazují, ale nejsou naštěstí tak „blahořečení“ a nakonec dopadnou jak Valenta… měl sice pár dobrejch skoků a teď!? Nebo třeba Janda… atd. Prostě nemám rád lidi kteří ze sebe dělají reklamní prostitutky nebo prostituty…Je jasný že prachy se musí vydělávat a dělat reklamu na McDonalds a pak na spalovače tuků a na hajzly zároveň mi nepřipadá zrovna „normální“…

          0 0
          • vitan  

            kdo mě poslední dobou příjmně překvapil je Michal Červený z mtbs.cz fotky mají spád a třeba galerii z pražských schodů jsem si vychutnal..:)

            0 0
            • Sobi  

              Že by se mě někdo zastal? :-)

              Jj jak jsem psal, je spousta fotografů a někdy i lepších jen bohužel nemají tu příležitost… :-(

              Skouknu to! :-)

              0 0
            • Manas  

              Toho tu mas, to je Meesha :-)

              0 0
          • Manas  

            Robyn foti krasne. A hlavne umi jezdit i na kole jako panbuh … ten kdyby delal vsechny sporty tak jako foti tak by jsme asi koukali. Tuhle rikal kamarad ze skakali ba lyzich dlouhej skok pres trat (nebo silnici, ted nevim). Robyn fotil. Asi po osmym pokusu zkouseli 360. Robyn jen zakroutil hlavou, vzal si lyze, na prvni pokus dal cisty beko a zase fotil. Asi tak :-) Jinak urcite vis ze jeho fotky jsou vsude zde: www.humdrum.cz

            0 0
            • Sobi  

              Teď jsem projížděl další fotky na mtbs.cz a RT to je úplně jiná třída! Zvlášť se mi líbý ty čb snímky RT, radost se na ně dívat! :-)

              0 0
          • Meesha  

            Hlavni rozdil je v tom, ze Robin foti na film. Ne uplne vsechno, ale odhaduju tak 95% fotek. Nez udela jednu fotku predchazi tomu hodne prace, premejsleni a casu. Vysledek sveho snazeni zjisti az nekde pozde doma. No a pak je tu ten punc „nedokonalosti“ analogovy fotografie ktery ji dela dokonalou :-) Marketa je reportazni fotografka, kterou tlaci cas a na hrani ho moc nezbyva.

            0 0
            • Sobi  

              A mačká a mačká a mačká a mačká… Jo klasika… teď jsem se zrovna pomazlil EOS5O, Praktica MTL 5O, Zenit TTL… jo to byly časy!…

              Prostě ani z foťáku za 1/4mega nedostaneš pěknou fotku, když na to nemáš v oku. Mám dojem že RT má EOS D350 nebo 400…

              Když víš že edno zmáčknutí je 10kč tak neplácáš na kraviny a o fotce přemýšlíš. Když jsem fotil na závodech na klasiku to byl frmol… přejíždění autem, kompozice, měření světla pak čekačka pak bum, bum, bum a rychle do auta a zase jinam… Ale mělo to něco do sebe! :-)

              0 0
              • Beeda  

                uz se tesim na fotky od tebe a na ohlasy fotokritiku:-)

                0 0
                • Sobi  

                  To radši ne… já už nefotim…teď jezdim. Bohužel jsem toto musel opustit protože dva koníčky neutáhnu… teď už spíš nějaký hrady, krajina a tak. Sebou občas vozim Lumixe tak občas nějaká fotka z toho vypadne, ale ten zvuk padajícího zrcátka mi chybí… Asi budu muset vyvenčit EOSe 50 :-) -můj favorit! :-)

                  Sebekriticky: lidi a pohyb mi nikdy nějak nešli…

                  0 0
                • Sobi  

                  To radši ne… já už nefotim…teď jezdim. Bohužel jsem toto musel opustit protože dva koníčky neutáhnu… teď už spíš nějaký hrady, krajina a tak. Sebou občas vozim Lumixe tak občas nějaká fotka z toho vypadne, ale ten zvuk padajícího zrcátka mi chybí… Asi budu muset vyvenčit EOSe 50 :-) -můj favorit! :-)

                  Sebekriticky: lidi a pohyb mi nikdy nějak nešli…

                  0 0
              • Meesha  

                …takze vis o co go :-) Kdyz mas cas a muzes si hrat, je to fajn. Ale tezko budes stat pod Alpe d´Huez a rikat „kucí vratte to prosim a Lanci, vem za to o dve zatacky vejs, tam to mam nastelovany jooo?!“ :-)

                0 0
                • Sobi  

                  Ale když zastavim a vidím že pojedou tudy a stojím nalevo slunce svítí napravo šikmo od objektivu, tak už vím, že ztratim kontrast, fotografie bude nezajímavá a biker bude mít obličej ve stínu… to víš hned ,tak popojdeš nebo přejedeš a hned máš jiný světlo… takhle má MN většinu fotografií co jsem viděl… kolega foťák tomu říkal blbost oka a absence clony! :-)))

                  0 0
                • Sobi  

                  Prostě tohle je blbost fotografa. Bohužel mnoha tam chce mít ten kostelíček vzadu aby byl vidět a nic jinýho neřeší a pak to tak dopadá… důležitý věci přehlídne a pak špatnej snímek…

                  0 0
    • Irena  

      www.active4.cz/index.php?…

      ..ale to jsi i tady.. ;)

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce