• bluewarf

    …zdravím letos bychr rád apsoloval nějaké ježdění za mimo ČR..docela mě zaujal camp na Kypru…máte někdo nějakou osobní zkušenost??? zajímala by mě nějaká recenze..díkes

    0 0
    • Jakobo  

      Mne se na Kypru nelibilo, je to tam dost vyprahle a snad krome pamatek z pocatku letopoctu z dob Recka a Krista (hrob Lazara) vsechno rozpadle a pokryte vrstvou prachu, je tam velke hov… Totez v mori. Vedro, prach, desna architektura, kdyz jsem tam byl v roce 2009 tak nam pruvodce tvrdil, ze tam 7 let neprselo, voda se musi dovazet po mori, ted uz maji myslim vybudovane odsolovacky. Zas lidi nejsou tak otravni jak treba v Maroku.

      Osobne si myslim, ze Stredomori nabidne mnohem vic od vseho, treba Italie, Kreta. Mne ted laka zase vychod, Podkarpatska Rus. Chci jeste aspon trochu videt ten jejich zivotni styl a jedinecnou krajinu, nez globalizace i tam dokona sve dilo zkazy.

      0 0
    • 100kg  

      Tak já jsem byl vždy spokojen. Byl jsem 2× březen, duben. Nádherné počasí kolem 20–25. Běžně tam půjčují auto za lidové ceny. Od moře do hor 1900 m je to kousek. Trasy jsem připravil z družicových snímků. Prohlídni si to na G-Earth. Co se úrovně služeb týče, žádný orient, je to Anglie.

      http://www.mountainbikecyprus.com/…s/Tours.html

      0 0
      • bluewarf  

        …no a jak je to s dopravou biku??? a cena letenek??? sorry že tě takhle otravuju…ale vypadá to fakt super…to by bylo opravdu dobré zahájení sezony:))

        dííííkes

        0 0
        • 100kg  

          Já tam byl s Extremtourem. Oni to koupili u jiné cestovky, která pořádá standardní válecí dovolenou u bazénu. Takže bylo zajištěno hotelové ubytování s luxusní polopenzí. Kola nám vzali za 1500 , placeno při odbavení na letišti. Letos to má Extremtour na Krétu, ale myslím, že by ses mohl domluvit individuálně s běžnou cestovkou na Kypr, že ti vezmou kolo. Ta cena za maxibalík je už několik let stejná na charterech i na běžných linkách.

          0 0
          • bluewarf  

            ok mrknu na to…musel si bike nějak demontovat? Nebo ho tam přivezeš tak jak je????

            0 0
            • 100kg  

              V cykloprodejně si vyžebráš krabici od kol a podle její velikosti částečně rozebereš kolo. Běžně stačí sundat šlapky, přední kolo a otočit řídítka. Já mám ale XL velikost, takže sundavám i zadní. Protože jsem viděl z jaké výšky to vyhazují z letadla, tak sundavám i přehazku a kotouče. Taky můžeš vyžebrat plastové vychytávky mezi vidlice, na osy kol a mezi brzdy.

              0 0
    • Člověk a jeho svět  

      A skvěle se tam paří, podniky v Agia Napa nemají chybu :). Vlastně jednu chybku jo, jezdíval jsem tam ještě před eurem, a ceny drinků trochu vyšší, cca 6 těch jejich liber nebo co to měli (cca 60 Kč / 1 libra).

      Jak zde píše kolega, je to Anglie, žádný orient. Ale nečekají je lehké časy, kluky kyperský.

      0 0
    • Beeda  

      zalezi co od toho cekas, pro me uplne super na jarni najizdeni, teplo, sucho, kvalitni silnice i v prdelakove, velmi prijemni lide i ridici, priroda a panoramara.Mam to radeji nez Malorku i kdyz ta je take pekna, ale bohuzel na jare pocasi nestabilni a min 5c chladneji… a nekomu vyhovuje Kypr je mluvi anglicky..

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.