• jindrich

    Tak jsem se přihlásil. Absoloval to někdo? Zážitky,zkuše­nosti!? http://www.lideahory.cz/…515-sbc-2011

    0 0
    • vlasto  

      Koukám, že pořád mají cestovky z čeho žít. Je to asi tak: Dachsteinroute oficielní je sice pěkná a určitě to je dobrý bajkový zážitek, ale o solné komoře a ježdění v ní, ti toho ukáže asi tolik, jako když tě slovák veme do Tater a ukáže ti Štrbske pleso,Smokovce,Lom­nici a Ždiar.Opravdové skvosty solné komory jsou někde jinde než na trase Trophy nebo Dachsteinroute.

      0 0
      • karliner  

        No a proč jsi tedy ty skvosty rovnou nevyjmenoval nebo nenalinkoval cesty?

        0 0
    • Pedro RB  

      Přihodím sem svůj dotaz:

      Myslíte, že by stálo za to jet zabikovat do Solné komory už teď na prodloužený víkend o Velikonocích? Plánuju ubytování v Bad Goisern. Nebude tam na trailech ještě sníh? A co nejradši projet: nějaké okruhy Saltzky nebo něco jiného?

      0 0
    • PjSky  

      Je to silene drahe :) A co je to za cestovku kdyz se tam ma clovek dopravit sam?

      Doprava: předpokládáme vlastní dopravu účastníků. V případě zájmu min. 25 účastníků bude zajištěna doprava busem pro účastníky i kola za 1380 Kč/osobu.

      Pripomina mi to jeden vtip:

      …a budete si prat aby vase letadlo melo motor? to bude 25 dolaru. Byt vami doplatim si za 3 dalsi, leti to pak mnohem lip…

      0 0
      • jindrich  

        Cena je taková jaká je. Když není parta na kopečky a ani jazyková vybavenost co naděláš. O cestovce to není, prostě se tam dopravíme a oni zajistí průvodce na trasy.Pro mě i vyhoda polopenze, odpadá starost o jídlo. Nikomu nic nevnucuju.

        0 0
        • Pedro RB  

          Máš recht, třeba ti tam nová biková parta vznikne a příště můžete jet už sami. Jen podobné ubytko tam vyjde teď přez Velikonoce na 2,5 tisíce za 4 noci, takže to tak předražené není..

          0 0
    • Radek CV  

      Byl jsem tam jiz dvakrat. Letos sice nejedu, ale muzu jen doporučit. Hotel vyborny, jidlo taky. Trasy fajn. Za tu cenu myslim ze vic nez super. Mam i nejake trasy z Garmina

      0 0
      • jindrich  

        To jsem potřeboval slyšet, abych se mohl těšit ještě více.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.