• rakso

    Máte s touto bundou někdo nějaké zkušenosti na toto chladné počasí jde mi o to aby neprofoukla. cyklodresy.cz/com­ponent/page

    0 0
    • pos3k  

      vetrovka se probirala zde: www.bike-forum.cz/…5/forum.html#…

      No wind mozna nekde ojedinele, osobni zkusenosti nemam. Pokud pouzivam nowind, tak jedine do zimy, do chladu postaci vetrovka.

      0 0
    • sportovni_biker  

      Jo jo, mám ji.

      Zkušenosti kladné. Bundu mi upravili za 50,– na míru, vše řešeno přes mail. Ušití zhruba za 3 týdny. Vlastnosti super. V jemném dešti nepromokne. NOWIND pracuje na výbornou, neprofoukne vůbec, testováno při dlouhých sjezdech :-). Bunda na těle je příjemná, docela teplá, tak v ní vyjíždím kolem 12°a níž. Jediná vada, kterou jsem vypozoroval a to jenom kosmetická, že při naklonění a uchycení řidítek se zformuje materiál na ramenech a udělají se jako kdyby schody na obou stranách, ale to vůbec neřeším, na nic to vliv nemá. Je to dáno střihem a pevným materiálem.

      Doporučuji.

      0 0
    • Velomiwookie  

      Oprasim stare tema at nedostanu sekec ze zakaldam nove :)

      Potrebuju neco na pulhodinove jezdeni do/z prace Prahou, dnes (1C) uz to bylo v teplejsim dresu, vetrovce a leginach tak na hrane a nevim zda jit do podzimniho setu nebo zimniho setu, nemate nekdo s tema setama nebo s tema materialama osobni zkusenosti?

      V uplnejch brutal mrazech jezdit nemusim, vetsinu zimy to stejne pod nulu nejde a to podzimni by se dalo pouzit i na behani, bojim se aby ten zimni softshell nebyl uplnej overkill.

      A jeste jeden dotaz… brat kalhoty s vlozkou nebo pouzivat vnitrni kratasy (kterejch mam zasobu) pod to?

      0 0
      • zarkow  

        S těmito konkrétními materiály zkušenost nemám ale při správném vrstvení by měl stačit i podzimní set, pokud má přední díl včetně rukávů z neprofuku. Vozím bundodres od Endury FS260-pro Jettstream a na ježdění do 1 hod mi stačí celou zimu. Ale u kalhot bych do minusových teplot bych chtěl taky neprofuk, rubé je fajn ale do plusu.

        Čapaky bych volil vez vložky, využiješ i mimo kolo a dvě vrstvy udrží nádobíčko líp v teple.

        0 0
        • Velomiwookie  

          super, dik :) ja jsem bohuzel dost nekonfekcni tak musim nejakyho vyrobce kde mi to usijou :) Ale se sykorou jsem zatim dost spokojenej, tak zkusim ten podzimni set a uvidime

          0 0
          • zarkow  

            Na úpravu od standardu je Sýkora výborný, nechal jsem si teď šít vnitřní kraťasy s vložkou, jsou z teplejšího méně elastickeho materiálů , což je na zimu fajn. Poslal jsem rozměry a přišlo mi L, tak jen nevím, zda to byla individualka nebo spíše nejbližší standardní velikost :-)

            0 0
            • Velomiwookie  

              taky mi tam vzdycky nechavaj nejakou cedulku s velikosti, ale bejva to upraveny.. Minimalne delka (byl u toho dycky papirek treba L +12cm nebo tak :))

              0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.