• george.cotagge

Zdar, mám doma dvě kola, jedno má úplně nové br m596 a celé má jít na prodej a druhé, které jsem teď koupil má brzdy hayes trail. Takže vlastně ani jedny nemám bohužel vyzkoušené a nevím které z nich si mám nechat. sice ty hajsy se na kolo hodí (bílé brzdy k bíléému rámu) ale dám samozřejmě přednost lepší údržbě a brzdnému účinku. Bohužel te%d nemám prostor na to to nějak objektivně zhodnotit a prostě jedno z těch kol pujde z domu a nevim které brzdy si nechat. Předtím jsem měl fest staré m525, takže jsem byl rozčarovaný u obou jak dobře brzdí když jsem to projel i jen kolem baráku. Poraďte prosím

Anketa: které nechat na stávající kolo?

0x
    0%
    9x
    100%
    0 0
    • Azmir  

Obojí to jsou dobré brzdy, asi bych je zkusil aspon kousek projet a uvidíš který chod a tvar páky ti bude vyhovovat líp.

0 0
    • scret  

oboje to nejsou spatne brzdy, oboje maji celkem velkou mezeru mezi deskama, u obou neni tezka udrzba… shimana maji olej, hayesy brzdovku – olej se nemusi menit tak casto a neni tak agresivni…

0 0
      • george.cotagge  

A nevíš náhodou nebo někdo jiný jak ssridit délku chodu brzdy? Hledal jsem to tady ve všech vlaknech a nic. Chápu že vzdálenost se nastavuje tím kolečkem ale jde mi o to. Že žádní brzda má mnohem kratší chod než přední. Tu přední bych právě potřeboval dostelovat tak ať chodí méně, jestli to jde. Desky jsou ojeté cca stejně.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.