• pavmall

Ahoj, tento týden jsem zjistil, že mi nějak prosakuje zadní brzda(na páce asi expanzka), v sobotu jsem doplnil kapalinu a neustále se brzda trochu rosí. Mám brzdy Deore M615 a teď uvažuji, co si koupit. Chtěl bych nechat třmeny M615 i brzdové hadičky. Bude kompatibilní páka BL-M6100? Budu muset vyměnit i olivu?

Pokud bych nevyměnil – v pátek odjíždíme do Alp na 14 dní – vydrží to prosakování abych ujel do cca 700km? Nebo je lepší rychle vyměnit jen zadní páku brzdy a přední vyměnit třeba jak přijedeme zpět? Díky

0 0
    • va-bo  

Vzít sebou odvzdusnovaci bazmek a trochu oleje. Nebo vyměnit páku, hadicku ani olivy měnit netřeba.

0 0
    • Tudlik  

Přidám se s opačným problémem. Mám 615 brzdy a utíká mi asi olej z předního trřmenu. Po čase se mi zhorší chod přední przdy a začne pískat a ač kotouč mastný není tak destičky jsou mastné. Chtěl bzch se tedy zeptat za jaký třmen to vyměnit. Ať je investice co nejnižší a zároveň úroveň je minimálně deore.

Dekuji

0 0
      • Markony  

Slovo ASI tak bud utíká nebo ne, prvotně nutno zjistit kudy , muže byt vola hadice od šroubek a tak.

0 0
      • Ondraj  

Taky mi začal téct třmen zadní, nezjistil jsem kde, po nějaké době zhoršené brzdění, pískání. Výměna destiček, koutouče nic, vždy se to vrátilo. Dal jsem komplet BR-M6100 a mám teď klid a brzdí i lépe.

0 0
    • Tudlik  

Nezjsil jsem kudy. Jen mne to stojí destičky které musím měnit. Servisák taky říkal že ho nenapadá kudy to vzlíná.

Takže asi výměna za nový třmen. Který bude fungovat s tou brzdovou pákou.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.